ترفند تهیه ترشی تمر هندی | این ترشی رو هیچ جا نمیتونی پیدا کنی پس خودت دست به کار شو! +ویدئو
ترشی تمر هندی یکی از ترشیهای محبوب و خوشمزه در جنوب ایران است که طعم و عطر بینظیری دارد. این ترشی را میتوان با انواع صیفیجات و سبزیجات تهیه کرد و از آن به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف لذت برد.
کد خبر: 11182
طرز تهیه ترشی تمر هندی
ترشی تمر هندی یکی از ترشیهای محبوب و خوشمزه در جنوب ایران است که طعم و عطر بینظیری دارد. این ترشی را میتوان با انواع صیفیجات و سبزیجات تهیه کرد و از آن به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف لذت برد.
در اینجا دو روش رایج برای تهیه ترشی تمر هندی به شما آموزش میدهیم:
روش اول: ترشی تمر هندی ساده
مواد لازم:
- 500 گرم تمر هندی
- 2 لیتر آب
- 1 پیمانه سرکه
- 1/2 پیمانه شکر
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (دلخواه)
- 1 قاشق غذاخوری پودر زیره
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
- 2 عدد فلفل سبز تند
- 1 دسته سبزی کرفس
- 1 دسته هویج
- 1 دسته گل کلم
- 1 بادمجان
مراحل تهیه:
در میان اخبار
- تمر هندی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
- آب تمر هندی خیس شده را با صافی صاف کنید.
- آب تمر هندی صاف شده، سرکه، شکر، نمک، گلبرگ محمدی، پودر زیره و پودر فلفل سیاه را داخل یک قابلمه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به جوش بیاورید.
- سبزیجات را بشویید و به دلخواه خرد کنید.
- سبزیجات خرد شده را داخل مخلوط آب تمر هندی در حال جوش بریزید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید ترشی به مدت 30 تا 45 دقیقه بجوشد تا سبزیجات پخته شوند.
- ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
- ترشی را در بطری یا ظرف شیشهای دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای طعم ترشتر، میتوانید مقدار سرکه را افزایش دهید.
- اگر ترشی تند دوست دارید، میتوانید از فلفل سبز تند بیشتری استفاده کنید.
- میتوانید از انواع سبزیجات دلخواه خود در این ترشی استفاده کنید.
- ترشی تمر هندی را میتوانید تا 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.
روش دوم: ترشی تمر هندی بندری
مواد لازم:
- 500 گرم تمر هندی
- 2 لیتر آب
- 1 پیمانه سرکه
- 1/2 پیمانه شکر
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری پودر زیره
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
- 2 حبه سیر
- 1 دسته فلفل سبز تند
- 1 دسته بادمجان
- 1 دسته گوجه فرنگی
مراحل تهیه:
- تمر هندی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
- آب تمر هندی خیس شده را با صافی صاف کنید.
- آب تمر هندی صاف شده، سرکه، شکر، نمک، پودر زیره و پودر فلفل سیاه را داخل یک قابلمه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به جوش بیاورید.
- سیر را پوست بگیرید و حبهها را به دو نیم تقسیم کنید.
- فلفل سبز تند را بشویید و به صورت درسته به ترشی اضافه کنید.
- بادمجانها را بشویید و به صورت حلقهای خرد کنید.
- گوجهفرنگیها را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید.
- بادمجان و گوجهفرنگی خرد شده را به مخلوط آب تمر هندی در حال جوش اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید ترشی به مدت 1 تا 2 ساعت بجوشد تا بادمجان و گوجهفرنگی پخته شوند.
- ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
- ترشی را در بطری یا ظرف شیشهای دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای طعم ترشتر، میتوانید مقدار سرکه را افزایش دهید.
- اگر ترشی تند دوست دارید، میتوانید از فلفل سبز تند بیشتری استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4j9jo3