سماق پلو | طرز تهیه سماق پلو

ترفند تهیه سماق پلو | اگه جوجه کباب دوست داری مطمئنم عاشق این پلو مخلوط می‌شی! +ویدئو

سماق پلو، یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که با برنج، گوشت، سماق و ادویه جات تهیه می شود. این غذا طعمی اصیل و دلچسب دارد و به دلیل سادگی در طبخ، گزینه مناسبی برای وعده‌های غذایی خانوادگی و مهمانی‌ها است.
کد خبر: 12058
ترفند تهیه سماق پلو | اگه جوجه کباب دوست داری مطمئنم عاشق این پلو مخلوط می‌شی! +ویدئو

سماق پلو: طعمی اصیل و دلچسب از شمال ایران

سماق پلو، یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که با برنج، گوشت، سماق و ادویه جات تهیه می شود. این غذا طعمی اصیل و دلچسب دارد و به دلیل سادگی در طبخ، گزینه مناسبی برای وعده‌های غذایی خانوادگی و مهمانی‌ها است.

مواد لازم:

  • برنج ایرانی: 3 پیمانه
  • گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • سماق: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

دستور پخت:

  1. برنج را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
  2. گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید.
  3. پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  4. تکه‌های گوشت را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.
  5. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  6. 2 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و شعله را کم کنید.
  7. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که پخته و نرم شود، بپزد.
  8. در 30 دقیقه آخر پخت گوشت، برنج آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید.
  9. درب قابلمه را مجددا بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پخته و دم بکشد، دم بکشد.
  10. سماق را در یک کاسه کوچک با مقداری آب مخلوط کنید تا حل شود.
  11. در 5 دقیقه آخر دم کشیدن برنج، مخلوط سماق را به برنج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا برنج به طور یکنواخت به رنگ سماق درآید.
  12. سماق پلو را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

نکات:

  • برای طعم دهی بیشتر به سماق پلو، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پودر گشنیز یا دارچین نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید از گوشت مرغ یا ماهی به جای گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
  • برای اینکه سماق پلو شما کمی تردتر شود، می‌توانید برنج را قبل از آبکش کردن، به مدت 30 دقیقه در مخلوطی از آب و نمک و روغن خیس کنید.
  • سماق پلو را می‌توانید با ماست، سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید.

امیدواریم از این دستور پخت سماق پلو لذت ببرید و از طعم و مزه دلچسب آن در کنار خانواده و دوستان خود بهره مند شوید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jbol2

پربیننده ترین




اخبار داغ