ادویه قورمه | ادویه قورمه و قیمه

ترفند تهیه ادویه قورمه و قیمه | با این ادویه بوی خورش تمام خونه رو بر می‌داره! +ویدئو

ادویه ها نقش اساسی در آشپزی ایرانی دارند و به غذاها طعمی بی‌نظیر و دلچسب می‌دهند. دو نمونه از مهم‌ترین ادویه‌های ایرانی، ادویه قورمه سبزی و ادویه قیمه هستند که هر کدام طعم و عطر منحصر به فرد خود را دارند
کد خبر: 10934
ترفند تهیه ادویه قورمه و قیمه | با این ادویه بوی خورش تمام خونه رو بر می‌داره! +ویدئو

ادویه قورمه و قیمه: عطر و طعم اصیل ایرانی در سفره شما

ادویه ها نقش اساسی در آشپزی ایرانی دارند و به غذاها طعمی بی‌نظیر و دلچسب می‌دهند. دو نمونه از مهم‌ترین ادویه‌های ایرانی، ادویه قورمه سبزی و ادویه قیمه هستند که هر کدام طعم و عطر منحصر به فرد خود را دارند.

در این مقاله، به بررسی مواد لازم، طرز تهیه و نکات کلیدی مربوط به ادویه قورمه سبزی و قیمه می‌پردازیم تا شما بتوانید در خانه به سادگی این ادویه‌های خوشمزه و پرکاربرد را تهیه کنید و از طعم اصیل ایرانی در غذاهایتان لذت ببرید.

ادویه قیمه:

مواد لازم:

  • دو قاشق غذاخوری پودر گل محمدی
  • دو قاشق غذاخوری زردچوبه
  • دو قاشق غذاخوری دارچین
  • یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • مقداری جوز هندی
  • یک قاشق غذاخوری پودر هل
  • زعفران به دلخواه

طرز تهیه:

  1. تمام ادویه‌ها را به جز زعفران در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
  2. مخلوط ادویه‌ها را در تابه بدون روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. مراقب باشید که ادویه‌ها نسوزند.
  3. زعفران را به صورت جداگانه دم کرده و به ادویه‌های تفت داده شده اضافه کنید.
  4. ادویه قیمه آماده است. آن را در ظرف دربسته و در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید.

نکات:

  • برای تهیه ادویه قیمه می‌توانید از ادویه‌های تازه کوبیده شده استفاده کنید تا عطری بی‌نظیر داشته باشد.
  • مقدار جوز هندی را می‌توانید به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • زعفران را در انتهای کار اضافه کنید تا عطر و طعم آن حفظ شود.

ادویه قورمه سبزی:

مواد لازم:

  • 50 گرم گشنیز خشک
  • 50 گرم جعفری خشک
  • 50 گرم مرزه خشک
  • 50 گرم ترخون خشک
  • 50 گرم ریحون خشک
  • 50 گرم شنبلیله خشک
  • 50 گرم زیره سبز
  • 50 گرم زردچوبه
  • دو قاشق غذاخوری پودر غوره
  • دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری جوز هندی

طرز تهیه:

  1. تمام سبزی‌های خشک را به جز پودر غوره در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
  2. مخلوط سبزی‌ها را در تابه بدون روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. مراقب باشید که سبزی‌ها نسوزند.
  3. پودر غوره، فلفل سیاه و جوز هندی را به سبزی‌های تفت داده شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. ادویه قورمه سبزی آماده است. آن را در ظرف دربسته و در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید.

نکات:

  • می‌توانید مقدار سبزی‌های خشک را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • اگر سبزی‌های تازه در دسترس دارید، می‌توانید آنها را خشک کرده و سپس در تهیه ادویه قورمه سبزی استفاده کنید.
  • برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید از مقداری پودر سیر و پودر موسیر نیز در ادویه قورمه سبزی استفاده کنید.

استفاده از ادویه قورمه و قیمه:

  • در انتهای پخت قورمه سبزی و قیمه، به میزان دلخواه از ادویه مخصوص هر غذا اضافه کنید.
  • مراقب باشید که ادویه‌ها را زیاد اضافه نکنید، زیرا ممکن است طعم غذا را تلخ کند.
  • ادویه قورمه سبزی و قیمه را می‌توانید برای طعم دادن به انواع خورشت‌ها و پلوها نیز استفاده کنید.

با استفاده از این دستورالعمل‌ها، به راحتی می‌توانید ادویه قورمه سبزی و قیمه را در خانه تهیه کنید و از طعم اصیل ایرانی در غذاهایتان لذت ببرید.

نکات کلی:

  • برای تهیه ادویه‌های قورمه سبزی و قیمه از ادویه‌های مرغوب و باکیفیت استفاده کنید.
  • ادویه‌ها را در ظرف‌های دربسته و در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید.
  • ادویه‌های تازه عطر و طعم بهتری نسبت به ادویه‌های کهنه دارند.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jkaz2

پربیننده ترین




اخبار داغ