طرز تهیه اکبر جوجه | طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی

ترفند تهیه اکبر جوجه رستورانی | با این چند روش اکبر جوجه رو به سبک رستوران ها درست کن! +ویدئو

اکبر جوجه یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که طعم بی‌نظیر و عطر دلنشینی دارد. این غذا به دلیل روش پخت خاص و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه اکبر جوجه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13110
ترفند تهیه اکبر جوجه رستورانی | با این چند روش اکبر جوجه رو به سبک رستوران ها درست کن! +ویدئو

اکبر جوجه، طعم اصیل ایرانی

اکبر جوجه یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که طعم بی‌نظیر و عطر دلنشینی دارد. این غذا به دلیل روش پخت خاص و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه اکبر جوجه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • یک عدد جوجه با وزن یک کیلوگرم
  • آب نمک (برای شستشوی مرغ)
  • دو عدد پیاز بزرگ خلالی شده
  • زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
  • 150 گرم کره
  • یک لیوان روغن مایع
  • یک لیوان آب جوش
  • رب انار شیرین (یا رب انار ترش که با شکر یا نبات و آب رقیق شده باشد)

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی مرغ: ابتدا مرغ را به خوبی شسته و به چند قسمت تقسیم کنید. سپس آن را در آب نمک قرار دهید تا بوی نامطبوع آن گرفته شود.
  2. مخلوط کردن مواد: پیاز خلالی شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا همه جای مرغ به مواد آغشته شود.
  3. مراحل مزه دار کردن:
    • مرغ را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود.
    • هر چند وقت یکبار مرغ را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌های آن به طور یکنواخت مزه دار شود.
  4. سرخ کردن مرغ:
    • تابه مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن مایع را داغ کنید.
    • تکه‌های مرغ را به آرامی در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
    • پس از سرخ شدن، مرغ‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  5. تفت دادن با کره و رب انار:
    • در همان تابه، کره را آب کرده و تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید.
    • رب انار را به مرغ اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا مرغ به خوبی به رب آغشته شود و رنگ آن قرمز و براق شود.
    • آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید مرغ به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
  6. سرو کردن: اکبر جوجه آماده شده را با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.

نکات مهم:

  • انتخاب مرغ: برای تهیه اکبر جوجه از مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید.
  • زمان مزه دار کردن: هرچه مدت زمان مزه دار کردن مرغ بیشتر باشد، طعم آن بهتر خواهد شد.
  • حرارت پخت: حرارت پخت باید ملایم باشد تا مرغ به خوبی پخته شود و خشک نشود.
  • مقدار رب انار: مقدار رب انار را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
  • اضافه کردن پیاز داغ: برای تزیین و طعم بهتر، می‌توانید پیاز داغ به اکبر جوجه اضافه کنید.

نکات تکمیلی:

  • برای طعم‌دار کردن بیشتر مرغ می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.
  • برای تهیه اکبر جوجه مجلسی می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کرده و آن را با خلال بادام یا پسته تزیین کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک اکبر جوجه خوشمزه و اصیل ایرانی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jokp3

پربیننده ترین




اخبار داغ