ترفند پختن نیم ساعت گوشت با هسته خرما! | دیگه زودپز رو بذار کنار و این رو امتحان کن
با استفاده از هسته خرما، میتوانید گوشت را در مدت زمان کوتاهی به طور کامل مغزپخت کنید.
کد خبر: 10737
با استفاده از هسته خرما، میتوانید گوشت را در مدت زمان کوتاهی به طور کامل مغزپخت کنید. برای این کار، کافیست یک دانه هسته خرما را داخل آب گوشت بیندازید و به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار دهید. این روش برای گوشتهای دیرپز نیز امتحان شده و نتایج بسیار مطلوبی به دست آمده است. با این ترفند ساده، گوشتها کاملاً مغزپخت و آماده سرو میشوند.
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mnvj2