ترفند درست کردن کروسان ژامبون و پنیر | باورت نمیشه چقدر ساده و خوشمزه هست+ویدئو
کروسان یکی از محبوبترین انواع نانهای حجیم است که معمولاً با مواد میانی مانند ژامبون، پنیر، کالباس، سوسیس و ... تهیه میشود. کروسان ژامبون و پنیر یکی از خوشمزهترین انواع کروسان است که به راحتی در منزل قابل تهیه است.
مواد لازم
-
آرد فانتزی: 250 گرم
-
خمیرمایه: 6 گرم
-
نمک: 5 گرم
-
عسل یا شکر: 5 گرم
-
تخم مرغ: 1 عدد
-
شیر: 100 تا 120 گرم
-
کره: 25 گرم
-
ژامبون: به مقدار دلخواه
-
پنیر: به مقدار دلخواه
-
فلفل دلمهای: به مقدار دلخواه
در میان اخبار
طرز تهیه
-
ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر، تخم مرغ و عسل یا شکر را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید. خمیر که جمع شد، کره را اضافه کنید و 10 دقیقه ورز دهید.
-
روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید.
-
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید. خمیر را به شکل مستطیل درآورید و مواد میانی را روی آن قرار دهید.
-
خمیر را از پهلو رول کنید و برش بزنید.
-
خمیرهای برش خورده را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بچینید.
-
روی خمیرها را بپوشانید و یک ساعت دیگر استراحت دهید.
-
رومال تخم مرغ بزنید و داخل فر داغ (فر گازی به دمای 200 درجه و فر برقی به دمای 180 درجه) به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
نکات
- برای اینکه خمیر کروسان شما تردتر شود، میتوانید آن را در یخچال به مدت یک شب استراحت دهید.
- برای اینکه خمیر کروسان شما پف بیشتری داشته باشد، میتوانید در هنگام استراحت، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید.
- میتوانید از انواع مواد میانی مانند ژامبون، پنیر، فلفل دلمهای، کالباس، سوسیس و ... برای تهیه کروسان استفاده کنید.