کروسان ژامبون و پنیر | درست کردن کروسان ژامبون و پنیر

ترفند درست کردن کروسان ژامبون و پنیر | باورت نمی‌شه چقدر ساده و خوشمزه هست+ویدئو

کروسان یکی از محبوب‌ترین انواع نان‌های حجیم است که معمولاً با مواد میانی مانند ژامبون، پنیر، کالباس، سوسیس و ... تهیه می‌شود. کروسان ژامبون و پنیر یکی از خوشمزه‌ترین انواع کروسان است که به راحتی در منزل قابل تهیه است.
کد خبر: 4161
ترفند درست کردن کروسان ژامبون و پنیر | باورت نمی‌شه چقدر ساده و خوشمزه هست+ویدئو

کروسان یکی از محبوب‌ترین انواع نان‌های حجیم است که معمولاً با مواد میانی مانند ژامبون، پنیر، کالباس، سوسیس و ... تهیه می‌شود. کروسان ژامبون و پنیر یکی از خوشمزه‌ترین انواع کروسان است که به راحتی در منزل قابل تهیه است.

مواد لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر، تخم مرغ و عسل یا شکر را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید. خمیر که جمع شد، کره را اضافه کنید و 10 دقیقه ورز دهید.

  2. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید.

  3. سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید. خمیر را به شکل مستطیل درآورید و مواد میانی را روی آن قرار دهید.

  4. خمیر را از پهلو رول کنید و برش بزنید.

  5. خمیرهای برش خورده را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، بچینید.

  6. روی خمیرها را بپوشانید و یک ساعت دیگر استراحت دهید.

  7. رومال تخم مرغ بزنید و داخل فر داغ (فر گازی به دمای 200 درجه و فر برقی به دمای 180 درجه) به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

نکات

  • برای اینکه خمیر کروسان شما تردتر شود، می‌توانید آن را در یخچال به مدت یک شب استراحت دهید.
  • برای اینکه خمیر کروسان شما پف بیشتری داشته باشد، می‌توانید در هنگام استراحت، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید.
  • می‌توانید از انواع مواد میانی مانند ژامبون، پنیر، فلفل دلمه‌ای، کالباس، سوسیس و ... برای تهیه کروسان استفاده کنید.

منبع ویدئو 

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mp5j4

پربیننده ترین




اخبار داغ