کیک شیر | تهیه کیک شیر

ترفند تهیه کیک شیر | دنبال یک دسر خوشمزه و بی دردسر می‌گردی؟ +ویدئو

کیک شیر، دسری خوشمزه و فوری است که به دلیل عدم نیاز به ژلاتین برای تهیه آن، برای افراد گیاهخوار و یا کسانی که به ژلاتین حساسیت دارند مناسب است. این دسر بافتی نرم و لطیف دارد و طعمی شیرین و دلچسب دارد.در این مقاله به شما طرز تهیه کیک شیر به روشی ساده و خوشمزه را آموزش می‌دهیم
کد خبر: 9916
ترفند تهیه کیک شیر | دنبال یک دسر خوشمزه و بی دردسر می‌گردی؟ +ویدئو

کیک شیر: دسری ساده، سریع و خوشمزه بدون ژلاتین

کیک شیر، دسری خوشمزه و فوری است که به دلیل عدم نیاز به ژلاتین برای تهیه آن، برای افراد گیاهخوار و یا کسانی که به ژلاتین حساسیت دارند مناسب است. این دسر بافتی نرم و لطیف دارد و طعمی شیرین و دلچسب دارد.در این مقاله به شما طرز تهیه کیک شیر به روشی ساده و خوشمزه را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکر: ۵۰ گرم (میزان شکر را می‌توانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید)
  • نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
  • وانیل: کمی

مراحل پخت:

  1. مخلوط کردن مواد:

    • در یک کاسه بزرگ، شیر سرد، شکر، نشاسته ذرت و وانیل را با هم مخلوط کنید.
    • مواد را به خوبی هم بزنید تا ذرات نشاسته ذرت به طور کامل حل شوند و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.
  2. پخت کیک شیر:

    • مخلوط را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
    • به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کشسان شود.
    • حدود 15 تا 20 دقیقه زمان می‌برد تا کیک شیر به غلظت مناسب برسد.
    • در طول پخت، مراقب باشید تا ته کیک شیر نسوزد.
  3. ریختن کیک شیر در ظرف:

    • پس از اینکه کیک شیر به غلظت دلخواه شما رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
    • کیک شیر را در ظرف مورد نظر خود بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.
  4. تزیین و سرو:

    • پس از خنک شدن کامل کیک شیر، می‌توانید آن را با انواع مغزیجات، پودر نارگیل یا میوه‌های تازه تزیین کنید.
    • کیک شیر را به صورت سرد یا گرم سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نکات مهم:

  • برای اینکه کیک شیر شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از شیر پرچرب یا خامه صبحانه در تهیه آن استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از انواع طعم دهنده‌های دلخواه خود مانند هل، دارچین یا زعفران در تهیه کیک شیر استفاده کنید.
  • اگر کیک شیر شما خیلی غلیظ شد، می‌توانید مقداری شیر یا آب گرم به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد.
  • کیک شیر را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید کیک شیر خوشمزه و با طعمی اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از یک دسر ساده و خوشمزه استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pg864

پربیننده ترین




اخبار داغ