ترفند تهیه کیک پیتزا | بیا یه کیک خوشمزه با طعم پیتزا بهت یاد بدم! +ویدئو
طرز تهیه کیک پیتزا
کیک پیتزا یک ترکیب خوشمزه از خمیر پیتزا و مواد لذیذ مانند سوسیس، ژامبون و پنیر است که به شکل کیک تهیه میشود و برای مهمانیها و دورهمیها انتخابی جذاب و متفاوت است. در این مقاله، دستور تهیه کیک پیتزا با مواد ساده و مراحل کامل توضیح داده شده است.
مواد لازم:
-
برای خمیر:
- ۶۰۰ گرم آرد
- ۲۸۰ گرم آب
- ۱۲ گرم مخمر فوری
- ۱۰ گرم شکر
- ۱۰ گرم نمک
- ۳۰ گرم روغن
-
برای مواد رویی:
- ۱۵۰ گرم ژامبون (هر نوع دلخواه)
- ۱۰۰ گرم سوسیس (هر نوع دلخواه)
- ۵۰۰ گرم پنیر پیتزا
- ۴ ورق پنیر گودا
- ۱۵۰ گرم قارچ بلانچ شده
دستور تهیه:
-
آمادهسازی خمیر: ابتدا در یک کاسه بزرگ، مخمر فوری را با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود و روی آن کف ایجاد شود. سپس آرد را بهتدریج اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک و روغن را هم اضافه کنید و ورز دادن خمیر را ادامه دهید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بهخوبی ورز دهید.
-
استراحت دادن خمیر: خمیر را به شکل یک توپ درآورده و در یک ظرف قرار دهید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
-
آمادهسازی مواد داخلی: ژامبون و سوسیس را به صورت ورقهای یا مکعبی خرد کنید. قارچها را نیز که قبلاً بلانچ کردهاید، خرد کرده و کنار بگذارید. پنیر پیتزا را رنده کنید و ورقهای پنیر گودا را نیز آماده کنید.
در میان اخبار
-
شکلدهی به کیک پیتزا: بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمتها را با وردنه به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر پهن کنید و کف و دیوارههای یک قالب کیک را با آن بپوشانید. دقت کنید که خمیر کاملاً به دیوارههای قالب بچسبد و اضافات خمیر را بگیرید.
-
اضافه کردن مواد: ابتدا لایهای از پنیر پیتزا روی خمیر پخش کنید. سپس ژامبون، سوسیس، و قارچ را به ترتیب روی پنیر بچینید. ورقههای پنیر گودا را هم اضافه کنید. دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی مواد بریزید تا همه مواد بهخوبی پوشانده شوند.
-
پوشاندن کیک: قسمت دیگر خمیر را نیز پهن کرده و روی مواد قرار دهید. لبههای خمیر را با دقت فشار دهید تا دو لایه خمیر بهخوبی به هم بچسبند و مواد داخلی از آن بیرون نیاید. با یک چاقو چند برش سطحی روی خمیر بزنید تا هنگام پخت بخار اضافی خارج شود.
-
پخت کیک پیتزا: فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا روی خمیر طلایی و ترد شود. پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
-
سرو کیک پیتزا: کیک پیتزا را برش زده و به همراه سس دلخواه سرو کنید. این غذا بافت نرم خمیر پیتزا و طعم لذیذ مواد داخلی را با هم ترکیب میکند و مناسب برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیها است.
نکات:
- میتوانید مواد داخلی کیک پیتزا را با توجه به سلیقه خود تغییر دهید و از انواع سبزیجات یا گوشتهای دیگر استفاده کنید.
- برای اینکه خمیر به خوبی پف کند، مهم است که مخمر بهدرستی فعال شود و خمیر بهقدر کافی استراحت کند.
- بلانچ کردن قارچ به این معناست که آن را به مدت چند دقیقه در آب جوش بجوشانید و سپس سریع در آب یخ قرار دهید تا از تغییر رنگ و کاهش حجم آن جلوگیری شود.
با رعایت این مراحل، یک کیک پیتزا خوشمزه و متفاوت تهیه خواهید کرد که قطعاً مورد استقبال قرار خواهد گرفت.