پنیر خانگی | درست کردن پنیر خانگی

ترفند درست کردن پنیر خانگی با کیفیت و سریع | از وقتی مادربزرگم این پنیر رو یادم داد، دیگه پنیر نخریدم+ویدئو

درست کردن پنیر خانگی با شیر و سرکه سفید یک روش ساده و آسان است که می‌توانید در خانه انجام دهید. این پنیر طعمی ملایم و خامه‌ای دارد و می‌توانید آن را در سالاد، ساندویچ یا به تنهایی سرو کنید.
کد خبر: 353
ترفند درست کردن پنیر خانگی با کیفیت و سریع | از وقتی مادربزرگم این پنیر رو یادم داد، دیگه پنیر نخریدم+ویدئو

درست کردن پنیر خانگی با شیر و سرکه سفید یک روش ساده و آسان است که می‌توانید در خانه انجام دهید. این پنیر طعمی ملایم و خامه‌ای دارد و می‌توانید آن را در سالاد، ساندویچ یا به تنهایی سرو کنید.

مواد لازم:

  • شیر: 1 لیتر
  • سرکه سفید: 1/4 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. شیر را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. وقتی شیر جوشید، حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
  3. سرکه سفید را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
  4. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شیر به مدت 5 دقیقه بماند تا ببرد.
  5. یک پارچه نخی تمیز را در یک آبکش قرار دهید.
  6. مخلوط شیر و سرکه را در آبکش بریزید و آب آن را بگیرید.
  7. پارچه را ببندید و آن را آویزان کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
  8. پنیر را به مدت 24 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا سفت شود.
  9. پنیر را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه پنیر شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید به آن کمی ادویه اضافه کنید. برخی از ادویه‌های مناسب برای پنیر عبارتند از: نمک، فلفل، آویشن، پونه کوهی و ریحان.
  • اگر می‌خواهید پنیر شما سفت‌تر شود، می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید.
  • پنیر خانگی را می‌توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • هنگام کار با شیر گرم، حتما از دستکش استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن پنیر، آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

منبع ویدئو: رستا لایف 

​​




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/52aok4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


یک سال پیش

احسنت