کلم پلو شیرازی | درست کردن کلم پلو شیرازی

ترفند درست کردن کلم پلو شیرازی | کلم پلو رو به سبک شیرازی‌های اصیل درست کن+ویدئو

کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر شیراز است که از ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، کلم قمری و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و عطر بی نظیرش، در سراسر ایران شناخته شده است.
کد خبر: 2326
ترفند درست کردن کلم پلو شیرازی | کلم پلو رو به سبک شیرازی‌های اصیل درست کن+ویدئو

کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر شیراز است که از ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، کلم قمری و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و عطر بی نظیرش، در سراسر ایران شناخته شده است.

مواد لازم

  • کلم قمری 8 عدد متوسط
  • برنج 3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آرد نخود چی یک قاشق مربا خوری سر پُر
  • پیاز یک عدد
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران به دلخواه
  • سبزی شوید و ریحون و ترخون

طرز تهیه

  1. به گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی اضافه کرده و حسابی ورز دهید تا یکدست شود. سپس به شکل قلقلی درآورید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

  2. کلم قمری را پوست گرفته و خلالی کنید. سپس در روغن تفت دهید تا نرم و شیشه ای شود. به آن نمک، زردچوبه و آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید.

  3. برنج را از قبل خیس کنید و سپس در آب جوش با کمی نمک و زردچوبه بپزید تا نیم پز شود.

  4. کف قابلمه ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید. سپس یک لایه برنج، یک لایه کلم و یک لایه گوشت قلقلی بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در آخر، روی کل مواد را با کمی روغن چرب کنید.

  5. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و دم کنی بگذارید. اجازه دهید کلم پلو به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت دم بکشد.

  6. پس از دم کشیدن، کلم پلو را در ظرف سرو بکشید و با زعفران دم کرده و سبزی خوردن تزئین کنید.

نکات

  • برای اینکه کلم پلو خوش عطر شود، می توانید از یک قاشق چایخوری گلاب نیز در آن استفاده کنید.
  • اگر کلم پلو را به صورت مجلسی می خواهید درست کنید، می توانید از خلال پسته و بادام نیز در آن استفاده کنید.
  • برای اینکه کلم پلو شما خشک نشود، بهتر است از برنج ایرانی استفاده کنید.

نوش جان!

 

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/275le3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


بابکیک سال پیش

درودگوشت وکلم را با هم تفت بدیم وبعد آبلیمو بزنیم به هردو خوشمزه تر میشه، درضمن ته دیگ خودش یه چیز دیگه اس

یک سال پیش

خیلی عالی بود چون توضیحات کامل واضح بود من خودم این غذا رو بلد نبودم که با دیدن فیلم‌ها کاملا یاد گرفتم ممنون از شما