ترفند تهیه لوبیا پلو | بیا تا راز خوشمزگی لوبیا پلو نذری رو بهت بگم! +ویدئو
راز خوشمزگی لوبیا پلو نذری: طعمی به یاد ماندنی!
لوبیا پلو، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی بی نظیر و ارزش غذایی بالا، طرفداران زیادی دارد.لوبیا پلو نذری، نوعی از لوبیا پلو است که به طور سنتی در مراسم مذهبی و نذری ها پخته می شود. این غذا به دلیل عطر و طعم دلچسب و مواد اولیه ی با کیفیت، طعمی به یاد ماندنی دارد و می تواند زینت بخش سفره های نذری و مهمانی های شما باشد.
در این مقاله، به شما رازهای خوشمزگی لوبیا پلو نذری را آموزش می دهیم تا بتوانید این غذای لذیذ را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید:
مواد لازم (برای 10 نفر):
- 500 گرم گوشت گوسفندی (ران یا سردست)
- 500 گرم لوبیا سفید
- 2 پیمان برنج
- 2 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری زعفران
- 1 قاشق چای خوری زردچوبه
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 پیمان روغن
- 1/2 پیمان کشمش
- 1/2 پیمان خلال بادام
- 1/4 پیمان زرشک
طرز تهیه:
1. آماده سازی مواد:
در میان اخبار
- گوشت گوسفندی را به تکه های متوسط خرد کنید و بشویید.
- لوبیا سفید را به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید.
- پیازها را نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید.
- کشمش را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آب آن را بگیرید.
- خلال بادام را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آب آن را بگیرید.
- زرشک را پاک کنید و بشویید.
2. پخت گوشت:
- در یک قابلمه ی مناسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- گوشت های خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت ها قهوه ای رنگ شوند.
- زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت ها اضافه کنید و به هم بزنید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
- 2 پیمان آب به گوشت ها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
- پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت بپزید تا گوشت ها tender شوند.
3. پخت لوبیا:
- آب لوبیاهای خیس شده را خالی کنید و آنها را به قابلمه ی گوشت اضافه کنید.
- 2 پیمان آب دیگر به لوبیاها و گوشت اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
- پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه دیگر بپزید تا لوبیاها پخته شوند.
4. دم دادن برنج:
- برنج را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
- در یک قابلمه ی مناسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- ته قابلمه را با سیب زمینی یا نان بپوشانید تا برنج ته دیگ ببندد.
- برنج خیس شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی آب اضافی آن را بگیرید.
- زعفران دم کرده را به برنج اضافه کنید و به هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود.
- به اندازه ی 2 تا 3 بند انگشت آب به برنج اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
- پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.
- به مدت 30 تا 40 دقیقه دیگر برنج را دم بکشید تا پخته شود.
5. تفت دادن کشمش و خلال بادام:
- در یک تابه ی کوچک، مقداری روغن گرم کنید.
- کشمش و خلال بادام را به روغن اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شوند.
دیدگاه ها
سلام بالاخره من فرق عدس پلو لوبیاپلو مرصع پلو قیمه نثار رو نفهمیدم چون همشون با دستور های جدید خلال بادام زرشک خلال پسته وکشمش دارند راهور گم کردم آشپز خوشبختانه زیاد شده
پربیننده ترین
دیدگاه ها
سلام بالاخره من فرق عدس پلو لوبیاپلو مرصع پلو قیمه نثار رو نفهمیدم چون همشون با دستور های جدید خلال بادام زرشک خلال پسته وکشمش دارند راهور گم کردم آشپز خوشبختانه زیاد شده