ترفند پخت بلال با شیر | دیگه بلال رو با آب نمک خالی نپز! +ویدئو
بلال یکی از خوراکی های محبوب فصل تابستان است که طعمی دلچسب و بافتی ترد دارد.اما بسیاری از افراد بلال را به روشی ساده و با آب و نمک می پزند که طعم واقعی آن را به خوبی آشکار نمی کند
کد خبر: 9550
راز پخت بلال با طعمی بی نظیر!
بلال یکی از خوراکی های محبوب فصل تابستان است که طعمی دلچسب و بافتی ترد دارد.اما بسیاری از افراد بلال را به روشی ساده و با آب و نمک می پزند که طعم واقعی آن را به خوبی آشکار نمی کند.
در این مقاله، به بررسی روشی جدید و خوشمزه برای پخت بلال می پردازیم که با استفاده از آن، می توانید طعمی بی نظیر و باورنکردنی را به بلال های خود بدهید و از خوردن آنها در کنار خانواده و عزیزانتان لذت ببرید.
مواد لازم:
- بلال: 4 عدد
- شیر: 1 فنجان
- آب: به مقدار لازم (تا روی بلال ها را بپوشاند)
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 20 گرم
مراحل پخت:
در میان اخبار
- پوست بلال ها را بگیرید و آنها را به خوبی بشویید.
- بلال ها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- در یک قابلمه مناسب، شیر، آب، شکر و کره را با هم مخلوط کنید.
- بلال ها را به مخلوط شیر و آب اضافه کنید.
- حرارت را روشن کنید و اجازه دهید بلال ها به مدت 40 دقیقه در مخلوط شیر و آب بپزند.
- بعد از 40 دقیقه، بلال ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
- بلال های پخته شده را می توانید به همراه سس یا ادویه دلخواه خود میل کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید به جای شیر از خامه صبحانه نیز استفاده کنید.
- برای اینکه بلال ها طعم دارتر شوند، می توانید از کمی زعفران و یا وانیل نیز در مخلوط شیر و آب استفاده کنید.
- اگر می خواهید بلال ها طعم دودی داشته باشند، می توانید قبل از پخت، آنها را به مدت چند دقیقه روی شعله مستقیم گاز یا ذغال کباب کنید.
- بلال های پخته شده را می توانید به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه و یا به عنوان پیش غذا در کنار غذاهای مختلف سرو کنید.
با به کارگیری این روش ساده و کاربردی، می توانید بلال هایی با طعمی بی نظیر و باورنکردنی را در منزل خود تهیه کنید و از آنها در هر فصلی از سال لذت ببرید!
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27bpe3