ترفند درست کردن پیراشکی نامرئی انار | متفاوتترین دسر یلدا رو تو درست کن+ویدئو
پیراشکی نامرئی یک دسر خوشمزه و ساده است که می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان در شب یلدا باشد. این دسر با استفاده از ژله انار و پودر آگارآگار تهیه می شود.
کد خبر: 3502
پیراشکی نامرئی یک دسر خوشمزه و ساده است که می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان در شب یلدا باشد. این دسر با استفاده از ژله انار و پودر آگارآگار تهیه می شود.
مواد لازم
- آب: 250 میلیلیتر
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- پودر آگارآگار: 1/5 قاشق سرخالی
- انار: به میزان دلخواه
طرز تهیه
در میان اخبار
- آب جوشیده سرد را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
- پودر آگارآگار را که قبلاً در آب سرد حل کرده اید، به قابلمه اضافه کنید.
- مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
- مخلوط را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بریزید.
- مخلوط را با قاشق صاف و نازک کنید.
- سینی را در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً بسته شود.
- پس از بسته شدن ژله، آن را از سینی خارج کنید.
- انار را به اندازه یک قاشق غذاخوری روی ژله قرار دهید.
- ژله را از وسط تا کنید تا انار داخل آن قرار بگیرد.
- پیراشکی ها را به شکل دلخواه برش دهید و سرو کنید.
نکات
- برای اینکه پیراشکی های شما نامرئی تر شوند، می توانید از ژله بدون رنگ استفاده کنید.
- اگر می خواهید پیراشکی های شما شیرین تر باشند، می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
- برای تزئین پیراشکی های شما، می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل، یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27gqe2