پخت ماهی | ترفند پخت ماهی

ترفند پخت ماهی | خاص ترین روش پخت ماهی رو یادت می‌دم که دیگه نگران بوی ماهی نباشی!‌ +ویدئو

این دستور پخت ماهی، ترکیبی از طعم‌های ترش، شیرین و معطر را ارائه می‌دهد که تجربه‌ای منحصر به فرد و لذت‌بخش برای شما به ارمغان می‌آورد. سس انار و زعفران طعمی دلچسب به ماهی می‌دهد و کره، لطافتی خاص به آن می‌بخشد
کد خبر: 11074
ترفند پخت ماهی | خاص ترین روش پخت ماهی رو یادت می‌دم که دیگه نگران بوی ماهی نباشی!‌ +ویدئو

خاص‌ترین روش پخت ماهی با سس انار و زعفران

این دستور پخت ماهی، ترکیبی از طعم‌های ترش، شیرین و معطر را ارائه می‌دهد که تجربه‌ای منحصر به فرد و لذت‌بخش برای شما به ارمغان می‌آورد. سس انار و زعفران طعمی دلچسب به ماهی می‌دهد و کره، لطافتی خاص به آن می‌بخشد.

مواد لازم:

برای سس:

  • ¼ پیمانه رب انار
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • آب نصف لیمو

برای ماهی:

  • فیله ماهی به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۵۰ گرم کره
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
  • ۱ عدد لیمو، ورقه شده
  • ½ قاشق چایخوری زعفران دم کرده

طرز تهیه:

  1. ابتدا سس را آماده کنید: رب انار، عسل و آب لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سس را کنار بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  2. ماهی را آماده کنید: فیله‌های ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس نمک و فلفل را روی آن‌ها بپاشید.
  3. ماهی را بپزید: در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر رنده شده را به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
  4. فیله‌های ماهی را به تابه اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه در هر طرف بپزید تا طلایی و پخته شوند.
  5. سس را اضافه کنید: سس انار را به تابه اضافه کنید و به آرامی روی ماهی بریزید.
  6. ادویه‌ها را اضافه کنید: زعفران دم کرده، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
  7. سرو کنید: ماهی را با ورقه‌های لیمو و سس اضافی سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از انواع مختلف ماهی مانند قزل‌آلا، شیر، سفید یا هر نوع ماهی که دوست دارید برای این دستور استفاده کنید.
  • اگر سس غلیظ‌تر می‌خواهید، می‌توانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
  • برای طعم تندتر، می‌توانید از ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
  • این غذا را می‌توانید با پلو، نان یا سبزیجات بخارپز سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27jz62

پربیننده ترین




اخبار داغ