ترفند پخت ماهی | خاص ترین روش پخت ماهی رو یادت میدم که دیگه نگران بوی ماهی نباشی! +ویدئو
این دستور پخت ماهی، ترکیبی از طعمهای ترش، شیرین و معطر را ارائه میدهد که تجربهای منحصر به فرد و لذتبخش برای شما به ارمغان میآورد. سس انار و زعفران طعمی دلچسب به ماهی میدهد و کره، لطافتی خاص به آن میبخشد
کد خبر: 11074
خاصترین روش پخت ماهی با سس انار و زعفران
این دستور پخت ماهی، ترکیبی از طعمهای ترش، شیرین و معطر را ارائه میدهد که تجربهای منحصر به فرد و لذتبخش برای شما به ارمغان میآورد. سس انار و زعفران طعمی دلچسب به ماهی میدهد و کره، لطافتی خاص به آن میبخشد.
مواد لازم:
برای سس:
در میان اخبار
- ¼ پیمانه رب انار
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- آب نصف لیمو
برای ماهی:
- فیله ماهی به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۵۰ گرم کره
- ۳ حبه سیر رنده شده
- ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
- ¼ پیمانه جعفری خرد شده
- ۱ عدد لیمو، ورقه شده
- ½ قاشق چایخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه:
- ابتدا سس را آماده کنید: رب انار، عسل و آب لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سس را کنار بگذارید تا مزهها به خورد هم بروند.
- ماهی را آماده کنید: فیلههای ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس نمک و فلفل را روی آنها بپاشید.
- ماهی را بپزید: در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر رنده شده را به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
- فیلههای ماهی را به تابه اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه در هر طرف بپزید تا طلایی و پخته شوند.
- سس را اضافه کنید: سس انار را به تابه اضافه کنید و به آرامی روی ماهی بریزید.
- ادویهها را اضافه کنید: زعفران دم کرده، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
- سرو کنید: ماهی را با ورقههای لیمو و سس اضافی سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع مختلف ماهی مانند قزلآلا، شیر، سفید یا هر نوع ماهی که دوست دارید برای این دستور استفاده کنید.
- اگر سس غلیظتر میخواهید، میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
- برای طعم تندتر، میتوانید از ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
- این غذا را میتوانید با پلو، نان یا سبزیجات بخارپز سرو کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27jz62