ترفند درست کردن پیتزای زرشکپلو با مرغ | متفاوتترین پیتزایی که توی عمرت خوردی+ویدئو
پیتزای زرشکپلو با مرغ، یک غذای ترکیبی و خلاقانه است که از دو غذای محبوب ایرانی یعنی پیتزا و زرشکپلو با مرغ الهام گرفته شده است. این غذا به دلیل طعم دلچسب، ظاهر جذاب و تنوع در مواد تشکیل دهنده، محبوبیت زیادی دارد.
کد خبر: 4898
پیتزای زرشکپلو با مرغ، یک غذای ترکیبی و خلاقانه است که از دو غذای محبوب ایرانی یعنی پیتزا و زرشکپلو با مرغ الهام گرفته شده است. این غذا به دلیل طعم دلچسب، ظاهر جذاب و تنوع در مواد تشکیل دهنده، محبوبیت زیادی دارد.
مواد لازم:
در میان اخبار
- خمیر پیتزا: 1 عدد
- سس کچاپ: به مقدار لازم
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- مرغ پخته شده: 200 گرم
- زرشک: 100 گرم
- زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- برنج پخته شده: 1 پیمانه
طرز تهیه:
- مرحله اول: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- مرحله دوم: خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار دهید و روی آن را با سس کچاپ بپوشانید.
- مرحله سوم: مرغ پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و روی خمیر پیتزا پخش کنید.
- مرحله چهارم: زرشک را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آب آن را بگیرید.
- مرحله پنجم: پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
- مرحله ششم: زرشک، زعفران دم کرده، شکر، نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک پخته شود.
- مرحله هفتم: مخلوط زرشک را روی مرغهای پخته شده پخش کنید.
- مرحله هشتم: برنج پخته شده را روی مواد بریزید و صاف کنید.
- مرحله نهم: پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
- مرحله دهم: پیتزا را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.
- مرحله یازدهم: پیتزا را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن، سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از مرغ ریش شده به جای مرغ پخته شده در این غذا استفاده کنید.
- برای طعم قویتر زرشک، میتوانید از 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به مخلوط زرشک اضافه کنید.
- میتوانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمهای، قارچ و ذرت به دلخواه خود در این پیتزا استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27kxd3
دیدگاه ها
9 ماه پیش
عالی