برنج کته | تهیه برنج کته

ترفند تهیه برنج کته | اینجوری هیچ وقت برنجت شفته نمی‌شه! +ویدئو

برنج کته یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل پخت آسان و طعم فوق‌العاده‌اش، در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این غذا را می‌توان با تنوع زیادی از مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و حبوبات سرو کرد و از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا به عنوان چاشنی در کنار خورش‌ها و خوراک‌ها استفاده نمود
کد خبر: 8802
ترفند تهیه برنج کته | اینجوری هیچ وقت برنجت شفته نمی‌شه! +ویدئو

برنج کته: ساده، خوشمزه و پرطرفدار

برنج کته یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل پخت آسان و طعم فوق‌العاده‌اش، در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این غذا را می‌توان با تنوع زیادی از مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و حبوبات سرو کرد و از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا به عنوان چاشنی در کنار خورش‌ها و خوراک‌ها استفاده نمود.

در این مقاله، به شما طرز تهیه ی ساده و اصیل برنج کته را آموزش می‌دهیم که می‌توانید با استفاده از آن، این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم:

  • 2 پیمانه برنج ایرانی
  • 3 پیمانه آب
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

  1. خیس کردن برنج:

    • برنج را به خوبی بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
  2. پخت برنج:

    • در یک قابلمه ی مناسب، آب را به جوش بیاورید.
    • نمک و روغن مایع را به آب جوش اضافه کنید.
    • برنج خیس شده را آبکش کنید و به آب جوش در حال قل زدن اضافه کنید.
    • حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت 20 تا 30 دقیقه برنج را دم بکشید.
  3. سرو برنج کته:

    • پس از پخت کامل برنج، شعله را خاموش کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر درب قابلمه را ببندید تا بخار برنج گرفته شود.
    • با یک کفگیر، برنج را به آرامی زیر و رو کنید تا ته دیگ آن جدا شود.
    • برنج کته را در دیس مورد نظر بریزید و به دلخواه با انواع خوراک‌ها، خورش‌ها و یا ترشی سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه برنج کته شما ته دیگ خوشمزه ای داشته باشد، می توانید از کمی روغن و یا کره در ته قابلمه قبل از اضافه کردن برنج استفاده کنید.
  • می توانید از زعفران دم کرده برای خوشرنگ تر شدن برنج کته خود استفاده کنید.
  • برای اینکه برنج کته شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، می توانید از 1 حبه سیر و یا 1 عدد پیاز در آب جوش قبل از اضافه کردن برنج استفاده کنید.
  • برنج کته را می توانید با انواع سبزیجات معطر مانند شوید، جعفری و گشنیز سرو کنید.
  • اگر می خواهید برنج کته شما کمی دانه تر باشد، می توانید 15 دقیقه ی آخر پخت، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.

نوش جان!

علاوه بر روش پخت ساده ای که در بالا به آن اشاره شد، روش های دیگری نیز برای پخت برنج کته وجود دارد که می توانید با توجه به سلیقه ی خود آنها را امتحان کنید.

  • برنج کته با ماست: در این روش، پس از پخت کامل برنج، مقداری ماست چکیده و یا ماست یونانی به آن اضافه می شود و به آرامی مخلوط می شود. این روش طعمی ترش و ملس به برنج کته می دهد و آن را بسیار لذیذتر می کند.
  • برنج کته زعفرانی: در این روش، زعفران دم کرده در آب جوش قبل از اضافه کردن برنج استفاده می شود. این روش برنج کته را به رنگ زعفرانی و طعمی فوق العاده خوشمزه تبدیل می کند.
  • برنج کته دمپخت: در این روش، پس از پخت کامل برنج، مقداری از آن را در تابه ای جداگانه با روغن و یا کره تفت داده می شود تا ته دیگ آن طلایی رنگ و برشته شود. این روش طعمی بسیار دلچسب به برنج کته می دهد.

امیدواریم از این دستور تهیه ی برنج کته لذت ببرید و از طعم و مزه ی بی نظیر آن در کنار غذاهایتان لذت ببرید.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27mgn2

پربیننده ترین




اخبار داغ