ترفند تهیه شیرینی نسکافه | یه شیرینی متفاوت واسه اونایی که عاشق عطر و طعم نسکافهان +ویدئو
شیرینی نسکافه، با ظاهری ساده و طعمی دلنشین از قهوه، یکی از محبوبترین شیرینیهای خانگی است که به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، به انتخابی ایدهآل برای پذیرایی از مهمانان و یا یک میان وعده خوشمزه تبدیل شده است.
کد خبر: 10602
شیرینی نسکافه: طلوعی از طعم قهوه در دنیای شیرینیجات
شیرینی نسکافه، با ظاهری ساده و طعمی دلنشین از قهوه، یکی از محبوبترین شیرینیهای خانگی است که به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، به انتخابی ایدهآل برای پذیرایی از مهمانان و یا یک میان وعده خوشمزه تبدیل شده است.
در این مقاله، طرز تهیه شیرینی نسکافه را به صورت مرحله به مرحله و با نکات کلیدی برای پخت یک شیرینی نسکافه نرم، ترد و خوشمزه به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- آرد سفید: 225 گرم
- پودر قند: 70 تا 100 گرم (میزان دلخواه)
- کره حیوانی یا مارگارین: 110 گرم
- نشاسته ذرت: 50 گرم
- پودر نسکافه گلد: 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش برای حل کردن نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. آمادهسازی مواد:
- کره را به دمای محیط برسانید تا نرم و خمیری شود.
- پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید.
- پودر نسکافه را در آب جوش حل کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
2. هم زدن مواد خشک:
- آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ با هم الک کنید.
3. هم زدن مواد مرطوب:
- در یک کاسه دیگر، کره نرم شده و پودر قند مخلوط شده با وانیل را با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و حجیم شود.
- محلول نسکافه خنک شده را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
4. اضافه کردن مواد خشک به مواد مرطوب:
در میان اخبار
- مخلوط آرد و نشاسته ذرت را به تدریج به مخلوط مواد مرطوب اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا فقط مواد با هم مخلوط شوند. (از هم زدن زیاد خودداری کنید تا پف شیرینی از بین نرود.)
5. شکل دادن به شیرینی:
- از مایه شیرینی به اندازه یک گردو برداشته و با دست به آن شکل هلال یا گرد بدهید.
- میتوانید از قالبهای شیرینی نیز برای شکل دادن به شیرینی استفاده کنید.
6. پخت شیرینی:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- شیرینیهای شکل داده شده را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید.
- سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها به طور کامل پخته و طلایی رنگ شوند.
7. خنک شدن و سرو شیرینی:
- پس از پخت، شیرینیها را از فر خارج کنید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه خنک شوند.
- سپس شیرینیها را از سینی فر جدا کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
- میتوانید شیرینی نسکافه را با پودر قند، پودر کاکائو یا دارچین تزیین کنید.
نکات کلیدی:
- برای داشتن یک شیرینی نسکافه با طعم قهوهای عمیقتر، میتوانید از 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه استفاده کنید.
- اگر مایه شیرینی به نظر شما خشک بود، میتوانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کنید.
- مراقب باشید که شیرینیها را بیش از حد در فر نپزید، زیرا سفت و خشک میشوند.
- اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند قبل از اینکه آنها را از سینی فر جدا کنید، زیرا در غیر این صورت ممکن است خرد شوند.
**با رعایت این نکات کلیدی و پخت شیرینی نسکافه خانگی، میتوانید از طعمی دلنشین از قهوه در کنار چای یا قهوه خود لذت ببرید و یا آنها را به عنوان هدیهای خوشمزه به دوستان و خانواده خود
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27nan3