کوکو ذرت | تهیه کوکو ذرت

ترفند تهیه کوکو ذرت | اگه دنبال یک غذای نونی و متفاوت می‌گردی کوکو ذرت مخصوص خودته! +ویدئو

کوکو ذرت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب ذرت، تخم مرغ، ادویه و سبزیجات معطر، می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی سبک، پیش‌غذا و یا حتی میان وعده‌ای دلچسب در کنار سس گوجه فرنگی و یا ماست سرو شود. این غذا به دلیل سادگی در پخت و مواد اولیه در دسترس، به شما امکان می‌دهد تا به راحتی در منزل خودتان آن را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر کوکو ذرت لذت ببرید
کد خبر: 11826
ترفند تهیه کوکو ذرت | اگه دنبال یک غذای نونی و متفاوت می‌گردی کوکو ذرت مخصوص خودته! +ویدئو

کوکو ذرت: طعمی دلچسب و پرطرفدار با ذرت و تخم مرغ

کوکو ذرت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب ذرت، تخم مرغ، ادویه و سبزیجات معطر، می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی سبک، پیش‌غذا و یا حتی میان وعده‌ای دلچسب در کنار سس گوجه فرنگی و یا ماست سرو شود. این غذا به دلیل سادگی در پخت و مواد اولیه در دسترس، به شما امکان می‌دهد تا به راحتی در منزل خودتان آن را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر کوکو ذرت لذت ببرید.

کوکو ذرت را می‌توان با ذرت تازه، ذرت کنسروی و یا حتی ذرت پخته شده از قبل تهیه کرد. همچنین می‌توانید از انواع سبزیجات معطر مانند پیازچه، گشنیز و شوید و یا ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر برای طعم‌دار کردن این غذا استفاده کنید.

در این مقاله، به شما طرز تهیه کوکو ذرت با ذرت تازه را به صورت کامل آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خودتان برای عزیزانتان بپزید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 2 تا 3 نفر:

  • ذرت تازه: 2 پیمانه (یا 1 قوطی کنسرو ذرت)
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه: 1 عدد (خرد شده)
  • گشنیز: 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی ذرت:

    • اگر از ذرت تازه استفاده می‌کنید، ابتدا ذرت‌ها را از روی بلال جدا کنید.
    • سپس ذرت‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب جوش بپزید تا کمی نرم شوند.
    • بعد از پخت، ذرت‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. آماده سازی مواد دیگر:

    • پیازچه را به صورت ریز خرد کنید.
    • گشنیز را به صورت ریز خرد کنید.
  3. مخلوط کردن مواد:

    • در یک کاسه بزرگ، ذرت‌های پخته شده، تخم مرغ‌ها، آرد، پیازچه خرد شده، گشنیز خرد شده، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کنید.
    • به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
  4. پخت کوکو:

    • در یک تابه نچسب روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
    • مخلوط ذرت را به طور یکنواخت در کف تابه بریزید.
    • درب تابه را ببندید و اجازه دهید کوکو به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزد تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود.
  5. برگرداندن و پخت نهایی:

    • بعد از 10 تا 15 دقیقه، کوکو را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
    • درب تابه را دوباره ببندید و اجازه دهید کوکو به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزد تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود.
  6. سرو:

    • کوکو ذرت را از روی حرارت بردارید و به دلخواه برش بزنید و به همراه سس گوجه فرنگی و یا ماست سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از ذرت کنسروی نیز برای تهیه این کوکو استفاده کنید. در این صورت، نیازی به پخت قبلی ذرت نیست.
  • می‌توانید از انواع سبزیجات معطر دیگر مانند نعنا و یا ترخون نیز در این کوکو استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر رنده شده نیز در داخل مایه کوکو استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن بیشتر کوکو ذرت می‌توانید از ادویه‌هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز و یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  • کوکو ذرت را می‌توانید به تنهایی و یا به همراه نان و یا برنج سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27oxn4

پربیننده ترین




اخبار داغ