پیتزا مرغ و قارچ | پیتزا مرغ و قارچ فوری

ترفند تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری | مخصوص مامان های شاغل که تو ده دقیقه می‌تونن درستش کنن! +ویدئو

پیتزای مرغ و قارچ یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا است که ترکیبی از طعم لذیذ مرغ، عطر قارچ و پنیر ذوب شده است. با کمی حوصله و مواد اولیه ساده می‌توانید در منزل یک پیتزای خانگی خوشمزه درست کنید که از نمونه‌های آماده بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.
کد خبر: 13298
ترفند تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری | مخصوص مامان های شاغل که تو ده دقیقه می‌تونن درستش کنن! +ویدئو

پیتزای مرغ و قارچ خانگی: یک وعده غذایی خوشمزه و دلچسب

پیتزای مرغ و قارچ یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا است که ترکیبی از طعم لذیذ مرغ، عطر قارچ و پنیر ذوب شده است. با کمی حوصله و مواد اولیه ساده می‌توانید در منزل یک پیتزای خانگی خوشمزه درست کنید که از نمونه‌های آماده بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.

مواد لازم:

برای خمیر:

  • ۲۵۰ گرم آرد گندم سه صفر
  • ۲۵۰ گرم آب ولرم
  • ۸ گرم خمیرمایه فوری
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای رویه:

  • ۲۵۰ گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
  • ۲۵۰ گرم قارچ ورقه شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه رنگی (خرد شده)
  • ۱ قاشق چای‌خوری اورگانو
  • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای‌خوری آویشن
  • ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز تند
  • پنیر موزارلا رنده شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی خمیر: در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه را در آب ولرم حل کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. روغن زیتون را نیز اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. خمیر را در یک ظرف روغنی قرار داده و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  2. آماده‌سازی رویه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید. قارچ‌ها و فلفل دلمه را خرد کنید.
  3. مونتاژ پیتزا: خمیر ور آمده را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و آن را در سینی فر قرار دهید. سس قرمز را روی خمیر پخش کنید. سپس مرغ ریش ریش شده، قارچ، فلفل دلمه و ادویه‌ها را روی سس بپاشید. در نهایت پنیر موزارلا را روی مواد بپاشید.
  4. پخت پیتزا: پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی شود، در فر از پیش گرم شده قرار دهید.
  5. سرو: پیتزای آماده شده را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از پنیرهای مختلفی مانند چدار، گودا یا پارمزان استفاده کنید.
  • برای یک پیتزای تندتر، می‌توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید پیتزای شما سبزیجات بیشتری داشته باشد، می‌توانید به آن پیاز، زیتون یا ذرت اضافه کنید.
  • برای تهیه خمیر پیتزا می‌توانید از خمیر آماده نیز استفاده کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27rdd4

پربیننده ترین




اخبار داغ