ترفند تهیه مرغ مشهدی | یه بارم مرغ رو به سبک مشهدی ها درست کن! +ویدئو
مرغ مشهدی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی به خصوص در شهر مشهد است. این غذا با طعم دلپذیر و عطر دلنشینش، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه مرغ مشهدی را با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13398
طرز تهیه مرغ مشهدی
مرغ مشهدی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی به خصوص در شهر مشهد است. این غذا با طعم دلپذیر و عطر دلنشینش، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه مرغ مشهدی را با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- ران مرغ: 2 عدد
- پیاز: 4 عدد
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- سیر: 2 حبه
- چوب دارچین: 1 تکه
- پودر هل: ½ قاشق چایخوری
- کره: 30 گرم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- آمادهسازی مرغ: رانهای مرغ را شسته و آبکش کنید. سپس آنها را به چند قسمت تقسیم کنید.
- پیازداغ: پیازها را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه مناسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- تفت دادن مرغ: مرغها را به پیازداغ اضافه کرده و از هر طرف به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.
- افزودن ادویهها: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سیر رنده شده، چوب دارچین و پودر هل را به مرغها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا ادویهها به همه جای مرغها برسد.
- اضافه کردن آب: مقداری آب جوش به مرغها اضافه کنید به طوری که روی مرغها را بگیرد.
- پختن مرغ: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید مرغها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزند تا کاملا نرم شوند.
- اضافه کردن کره: در 15 دقیقه آخر پخت، کره را به مرغها اضافه کنید تا طعم آنها غنیتر شود.
- سرو: مرغ مشهدی را در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات مهم:
- برای طعم بهتر، میتوانید از مرغ محلی استفاده کنید.
- برای تزیین، میتوانید از زرشک و خلال بادام استفاده کنید.
- اگر دوست دارید مرغ مشهدی شما غلیظتر شود، میتوانید در انتهای پخت، مقداری آب مرغ را تبخیر کنید.
- میتوانید به جای آب جوش، از آب مرغ استفاده کنید تا طعم مرغ مشهدی شما غنیتر شود.
رازهای یک مرغ مشهدی خوشمزه:
- برای طعم بهتر، از پیاز زیاد استفاده کنید.
- تفت دادن مرغ و پیاز در ابتدای کار باعث میشود که طعم آنها بهتر به خورد هم برود.
- استفاده از ادویههای تازه و باکیفیت، طعم مرغ مشهدی شما را بسیار دلپذیرتر میکند.
- پخت آهسته و طولانی مدت باعث میشود که مرغ کاملا نرم و پخته شود.
مرغ مشهدی، یک غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. با رعایت نکات گفته شده در این مقاله، میتوانید یک مرغ مشهدی با طعم بینظیر و عطر دلنشین برای خود و خانوادهتان درست کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27rgg4