ترفند تهیه گیلاس پلو | بیا یک شام تابستانی بهت یاد بدم! +ویدئو
گیلاس پلو یکی از غذاهای خاص ایرانی است که شباهت زیادی به آلبالو پلو دارد، اما با طعمی شیرینتر و متفاوتتر. این غذا میتواند با گوشت چرخ کرده یا مرغ تهیه شود.
کد خبر: 12450
طرز تهیه گیلاس پلو
گیلاس پلو یکی از غذاهای خاص ایرانی است که شباهت زیادی به آلبالو پلو دارد، اما با طعمی شیرینتر و متفاوتتر. این غذا میتواند با گوشت چرخ کرده یا مرغ تهیه شود.
گیلاس پلو با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
- گیلاس: ۲۵۰ گرم
- برنج: ۳ لیوان
- شکر: ۲۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده
مراحل تهیه:
- گیلاسها را با شکر مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
- برنج را بخیسانید.
- پیاز را رنده و با گوشت ترکیب کنید، سپس کوفته قلقلیها را سرخ کنید.
- گیلاسها را بجوشانید.
- برنج را آبکش و دم کنید.
- گیلاس پلو را لایهلایه با گوشت و گیلاس در قابلمه بچینید.
گیلاس پلو با مرغ
مواد لازم:
در میان اخبار
- گیلاس: ۱ لیوان
- برنج: ۲ لیوان
- سینه مرغ: ۲ تکه
- شکر، پیاز، خامه، پودر پاپریکا، روغن زیتون، زعفران، نمک و فلفل سیاه
مراحل تهیه:
- گیلاس و شکر را روی حرارت بگذارید.
- مرغ را مزهدار کنید و سرخ کنید.
- برنج را بجوشانید و دم کنید.
- برنج و گیلاس را ترکیب کرده و دم کنید، سپس با مرغ سرو کنید.
نکات مهم:
- قلقلیها را کوچک درست کنید.
- برنج را با گیلاس و زعفران ترکیب کنید.
- برای تزیین از خلال بادام و پسته استفاده کنید.
این غذا علاوه بر طعم فوقالعاده، خواص بسیاری دارد و مناسب روزهای گرم تابستان است.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27yvn2