کوفته کشک | تهیه کوفته کشک

ترفند تهیه کوفته کشک یک بار درستش کنی پایه ثابت سفرتون می‌شه+ویدئو

کوفته کشک، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی فوق‌العاده، در بین ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کرد.
کد خبر: 10729
ترفند تهیه کوفته کشک یک بار درستش کنی پایه ثابت سفرتون می‌شه+ویدئو

کوفته کشک: غذایی اصیل و خوشمزه با طعمی به یاد ماندنی

کوفته کشک، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی فوق‌العاده، در بین ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کرد.

در این مقاله، به بررسی روش‌های مختلف پخت کوفته کشک می‌پردازیم و طرز تهیه دو نوع محبوب این غذا را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • گوشت چرخ کرده: 600 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • سبزی کوفته: 2/3 پیمانه (شامل: جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون و شوید)
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • کشک: 500 گرم
  • گردو: 100 گرم (خرد شده)
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • زعفران: مقداری (دم کرده)
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کشک ساده:

1. آماده سازی مواد:

  • پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • سبزی کوفته را ریز خرد کنید.
  • در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته، سبزی کوفته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
  • مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.
  • از مایه کوفته به اندازه گردو برداشته و به صورت کوفته‌های کوچک فرم دهید.

2. پخت کوفته:

  • در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
  • پس از اینکه کوفته‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

3. تهیه سس کشک:

  • در همان قابلمه که کوفته‌ها را سرخ کردید، مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  • کشک را به همراه مقداری آب (حدود 2 تا 3 لیوان) حل کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل)، زعفران دم کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.

4. پخت نهایی:

  • کوفته‌های سرخ شده را به سس کشک اضافه کنید.
  • درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
  • اجازه دهید تا کوفته‌ها در سس کشک بپزند و جا بیفتند.

5. سرو کوفته کشک:

  • کوفته کشک را به همراه برنج، نان یا لیمو ترش سرو کنید.

نکات کلیدی:

  • برای اینکه کوفته‌ها وا نروند، حتماً مایه آن‌ها را به خوبی ورز دهید.
  • می‌توانید از زعفران دم کرده برای طعم دهی بیشتر به سس کشک استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای رب گوجه فرنگی از 2 قاشق غذاخوری عصاره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • کوفته کشک را می‌توانید به صورت فریز شده نیز

طرز تهیه کوفته کشک مجلسی:

در این روش، کوفته‌ها قبل از پخت در سس کشک، در فر پخته می‌شوند. این کار باعث می‌شود تا کوفته‌ها سفت‌تر و خوشمزه‌تر شوند.

مراحل پخت کوفته کشک مجلسی مشابه روش ساده است، با این تفاوت که:

  • پس از فرم دادن کوفته‌ها، آن‌ها را در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2a7zy2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس10 روز پیش

امبج