کیک باقلوا | طرز تهیه کیک باقلوا

ترفند تهیه کیک باقلوا | ساده ترین و خوشمزه ترین و البته مجلسی ترین کیک +ویدئو

این کیک باقلوا خوشمزه و معطر را به راحتی در منزل تهیه کنید. با این دستورالعمل ساده، می توانید از طعم و بافت بی نظیر این کیک لذت ببرید
کد خبر: 12677
ترفند تهیه کیک باقلوا | ساده ترین و خوشمزه ترین و البته مجلسی ترین کیک +ویدئو

کیک باقلوا

این کیک باقلوا خوشمزه و معطر را به راحتی در منزل تهیه کنید. با این دستورالعمل ساده، می توانید از طعم و بافت بی نظیر این کیک لذت ببرید.

مواد لازم:

ماده مقدار
تخم مرغ ۶ عدد
آرد شیرینی ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)
شکر ۱۶۰ گرم (۲ سوم پیمانه)
روغن ۱۲۰ گرم (۲ چهارم پیمانه)
شیر ۳۲۰ گرم (۱ و ۱ سوم پیمانه)
پودر نارگیل ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱۰ گرم (۲ قاشق چایخوری)

مواد لازم برای شربت کیک:

ماده مقدار
شکر ۱ و ۱ سوم پیمانه
آب ۱ و ۱ سوم پیمانه
گلاب ۲ چهارم پیمانه
زعفران به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد، بکینگ پودر، پودر نارگیل، پودر هل و وانیل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
  2. تهیه مایه کیک: در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود. روغن و شیر را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
  3. اضافه کردن مواد خشک: مخلوط آرد را به تدریج به مواد تر اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا فقط مخلوط شوند.
  4. پخت کیک: قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را با کره چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
  5. پخت نهایی: کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید. برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید و بیرون بیاورید. خلال دندان باید تمیز بیرون بیاید.
  6. آماده سازی شربت: در حالی که کیک در حال پخت است، شربت را آماده کنید. شکر و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا شکر حل شود. گلاب و زعفران را اضافه کرده و بگذارید کمی بجوشد تا غلیظ شود.
  7. برش زدن و اضافه کردن شربت: بعد از پخت کیک، آن را روی توری سیمی برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید. سپس کیک را دوباره داخل قالب برگردانده و آن را به صورت دلخواه برش بزنید. شربت را داغ یا کمی گرم روی کیک برش خورده بریزید.

نکات مهم:

  • برای داشتن باقلوايی مرطوب و خوشمزه، اجازه دهید شربت کاملا به خورد کیک برود.
  • می توانید از مغزهای خرد شده مانند بادام، پسته و فندق برای تزیین روی کیک استفاده کنید.
  • این کیک را می توانید تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم از این دستور پخت کیک باقلوا لذت ببرید. نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ab6v3

پربیننده ترین




اخبار داغ