پاستا آلفردو | پاستا آلفردو با استیک مرغ

پاستای خوش عطرو طعم با استیک مرغ رو امتحان کردی؟ | طرز تهیه پاستا آلفردو با استیک مرغ+ویدئو

پاستا آلفردو با استیک مرغ، یک غذای محبوب و خوشمزه است که به دلیل طعم خامه‌ای و دلچسبش طرفداران زیادی دارد
کد خبر: 8005
پاستای خوش عطرو طعم با استیک مرغ رو امتحان کردی؟ | طرز تهیه پاستا آلفردو با استیک مرغ+ویدئو

پاستا آلفردو با استیک مرغ: یک ترکیب خوشمزه و دلچسب

پاستا آلفردو با استیک مرغ، یک غذای محبوب و خوشمزه است که به دلیل طعم خامه‌ای و دلچسبش طرفداران زیادی دارد. این غذا از ترکیب پاستا، سس آلفردو و استیک مرغ گریل شده تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای شام یا ناهار سرو شود.
مواد لازم:

پاستا: 200 گرم (پنه، فتوچینی یا نوع دلخواه شما)
سینه مرغ: 2 عدد
خامه صبحانه: 200 میلی لیتر
کره: 50 گرم
پنیر پارمزان: 50 گرم
سیر: 2 حبه
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به مقدار لازم
جعفری تازه: به مقدار لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:

پاستا را بپزید: پاستا را در یک قابمله آب جوش و نمک بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
استیک مرغ را آماده کنید: سینه مرغ را به صورت استیک برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید.
استیک مرغ را گریل کنید: یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن به آن اضافه کنید. سپس استیک مرغ را در تابه قرار دهید و هر طرف را به مدت 3 تا 4 دقیقه گریل کنید تا پخته شود.
سس آلفردو را تهیه کنید: کره را در یک قابمله ذوب کنید. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
خامه صبحانه را به قابمله اضافه کنید و به جوش Bring. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
نمک و فلفل سیاه را به سس آلفردو اضافه کنید و بچشید تا طعم آن مطابق با سلیقه شما باشد.
پاستا و سس را مخلوط کنید: پاستا پخته شده را به سس آلفردو اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا سس به طور کامل به پاستا آغشته شود.
پاستا آلفردو را با استیک مرغ سرو کنید: پاستا را در ظرف مورد نظر خود بریزید و استیک مرغ گریل شده را روی آن قرار دهید. با جعفری تازه تزیین کنید و سرو کنید.

نکات:

می‌توانید به جای استیک مرغ از فیله مرغ نیز استفاده کنید.
برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از پنیر پارمزان بیشتری استفاده کنید.
اگر سس آلفردو خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.
به جای جعفری تازه، می‌توانید از سایر سبزیجات معطر مانند ریحان یا شوید نیز برای تزیین استفاده کنید.
برای تنوع بیشتر، می‌توانید به سس آلفردو قارچ، اسفناج یا سایر سبزیجات دلخواه خود را اضافه کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ageg2

پربیننده ترین




اخبار داغ