رول دارچینی | طرز تهیه رول دارچینی

ترفند تهیه رول دارچینی | یه شیرینی خوشمزه و کیوت ولی واقعا راحت درست کن +ویدئو

رول دارچینی یکی از شیرینی‌های محبوب و خوش طعم است که با لایه‌های نازک خمیر هزارلا و ترکیبی از دارچین و شکر درست می‌شود. بافت نرم و طعم شیرین و دلچسب رول دارچینی آن را به یک میان‌وعده عالی تبدیل کرده است. با استفاده از ایرفرایر هم می‌توانید این شیرینی خوشمزه را به راحتی و بدون نیاز به فر در خانه تهیه کنید.
کد خبر: 13577
ترفند تهیه رول دارچینی | یه شیرینی خوشمزه و کیوت ولی واقعا راحت درست کن +ویدئو

رول دارچینی خوشمزه و خانگی

رول دارچینی یکی از شیرینی‌های محبوب و خوش طعم است که با لایه‌های نازک خمیر هزارلا و ترکیبی از دارچین و شکر درست می‌شود. بافت نرم و طعم شیرین و دلچسب رول دارچینی آن را به یک میان‌وعده عالی تبدیل کرده است. با استفاده از ایرفرایر هم می‌توانید این شیرینی خوشمزه را به راحتی و بدون نیاز به فر در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

  • خمیر هزارلا: به مقدار لازم
  • شیر: یک پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • شیر برای رومال: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد میانی:

    • شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید.
  2. باز کردن خمیر:

    • خمیر هزارلا را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید کمی نرم شود. سپس آن را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کنید تا به شکل مستطیل درآید.
  3. مالیدن مواد میانی:

    • مخلوط شکر و دارچین را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بمالید.
  4. رول کردن خمیر:

    • از یک طرف خمیر شروع کرده و آن را به آرامی رول کنید تا یک رول بلند به دست آید.
  5. برش زدن رول:

    • رول را به قطعات یکسان برش بزنید.
  6. رومال کردن:

    • روی هر رول را با شیر رومال کنید.
  7. پختن در ایرفرایر:

    • سبد ایرفرایر را کمی چرب کنید و رول‌های دارچینی را در آن بچینید.
    • ایرفرایر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و رول‌ها را به مدت 20 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

نکات مهم:

  • برای اینکه رول‌های دارچینی شما تردتر شوند، می‌توانید قبل از پختن، روی آن‌ها کمی روغن بمالید.
  • می‌توانید به جای شیر، از تخم مرغ زده شده برای رومال کردن رول‌ها استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید رول‌های دارچینی شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
  • برای طعم متفاوت‌تر، می‌توانید به مخلوط شکر و دارچین، کمی پودر کاکائو یا مغز گردو اضافه کنید.

نکات اضافی:

  • خمیر هزارلا: می‌توانید از خمیر هزارلای آماده یا خانگی استفاده کنید.
  • زمان پخت: زمان پخت رول‌های دارچینی ممکن است بسته به نوع ایرفرایر و ضخامت رول‌ها متفاوت باشد.
  • دمای پخت: دمای 160 درجه سانتی‌گراد برای پخت رول دارچینی مناسب است، اما می‌توانید با توجه به نوع ایرفرایر خود، دما را کمی تنظیم کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ajgk2

پربیننده ترین




اخبار داغ