ترفند درست کردن بادام سوخته کاراملی | بادوم سوخته نوستالوژی رو از بیرون نخر، سه سوته درستش کن+ویدئو
بادام کاراملی یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این شیرینی سرشار از انرژی است و برای میان وعده یا دسر مناسب است.
کد خبر: 4677
بادام کاراملی یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این شیرینی سرشار از انرژی است و برای میان وعده یا دسر مناسب است.
مواد لازم:
- بادام درختی: یک فنجان
- شکر: یک فنجان
- آب: یک فنجان
طرز تهیه:
در میان اخبار
- بادام ها را تمیز کنید و در یک قابلمه بریزید.
- شکر و آب را به بادام ها اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند.
- بعد از اینکه مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید بادام ها به مدت 30 دقیقه بپزند.
- در 10 دقیقه آخر پخت، بادام ها را مدام هم بزنید تا به خوبی کارامل شوند.
- بعد از اینکه بادام ها به خوبی کارامل شدند، زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید بادام ها خنک شوند.
- بادام های کاراملی را در یک ظرف دربدار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای اینکه بادام های کاراملی شما خوشمزهتر شوند، از بادام درختی استفاده کنید.
- اگر میخواهید بادام های کاراملی شما رنگ تیرهتری داشته باشند، زمان پخت را بیشتر کنید.
- برای اینکه بادام های کاراملی شما به هم نچسبند، آنها را در یک سینی چرب شده بریزید و بگذارید کاملاً خنک شوند.
بادام کاراملی را میتوانید به عنوان میان وعده یا دسر میل کنید. همچنین میتوانید از آن برای تزیین کیک، شیرینی و دسر استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2apxe2