بادام سوخته | بادام سوخته کاراملی

ترفند درست کردن بادام سوخته کاراملی | بادوم سوخته نوستالوژی رو از بیرون نخر، سه سوته درستش کن+ویدئو

بادام کاراملی یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این شیرینی سرشار از انرژی است و برای میان وعده یا دسر مناسب است.
کد خبر: 4677
ترفند درست کردن بادام سوخته کاراملی | بادوم سوخته نوستالوژی رو از بیرون نخر، سه سوته درستش کن+ویدئو

بادام کاراملی یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این شیرینی سرشار از انرژی است و برای میان وعده یا دسر مناسب است.

مواد لازم:

  • بادام درختی: یک فنجان
  • شکر: یک فنجان
  • آب: یک فنجان

طرز تهیه:

  1. بادام ها را تمیز کنید و در یک قابلمه بریزید.
  2. شکر و آب را به بادام ها اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند.
  4. بعد از اینکه مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید بادام ها به مدت 30 دقیقه بپزند.
  5. در 10 دقیقه آخر پخت، بادام ها را مدام هم بزنید تا به خوبی کارامل شوند.
  6. بعد از اینکه بادام ها به خوبی کارامل شدند، زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید بادام ها خنک شوند.
  7. بادام های کاراملی را در یک ظرف درب‌دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه بادام های کاراملی شما خوشمزه‌تر شوند، از بادام درختی استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید بادام های کاراملی شما رنگ تیره‌تری داشته باشند، زمان پخت را بیشتر کنید.
  • برای اینکه بادام های کاراملی شما به هم نچسبند، آنها را در یک سینی چرب شده بریزید و بگذارید کاملاً خنک شوند.

بادام کاراملی را می‌توانید به عنوان میان وعده یا دسر میل کنید. همچنین می‌توانید از آن برای تزیین کیک، شیرینی و دسر استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2apxe2

پربیننده ترین




اخبار داغ