ترفند درست کردن غذای متفاوت با بادمجان و تخممرغ | این غذای ترکیهای رو بپز که محشر میشن+ویدئو
در این ویدئو، یک آشپز اهل ترکیه با استفاده از مواد اولیهای ساده و در دسترس، یک غذای خوشمزه و خاص را تهیه میکند. این غذا با استفاده از بادمجان و چند ماده دیگر تهیه میشود که طعمی بینظیر و دلچسب دارد.
کد خبر: 11805
در این ویدئو، یک آشپز اهل ترکیه با استفاده از مواد اولیهای ساده و در دسترس، یک غذای خوشمزه و خاص را تهیه میکند. این غذا با استفاده از بادمجان و چند ماده دیگر تهیه میشود که طعمی بینظیر و دلچسب دارد.
مواد لازم:
- بادمجان: 4 عدد
- آب: 2 لیتر
- نمک: 1.5 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 3 قاشق غذاخوری
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- سیر: 2 حبه
- جعفری: یک عدد
مراحل تهیه:
مرحله اول: آمادهسازی بادمجانها
- بادمجانها را شسته و پوست بگیرید.
- بادمجانها را به صورت حلقههای نازک برش بزنید.
- در یک کاسه بزرگ، 2 لیتر آب و 1.5 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید.
- بادمجانهای برشزده را درون کاسه آب و نمک قرار دهید و بگذارید 30 دقیقه بمانند تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم: تهیه خمیر
- در یک کاسه دیگر، تخم مرغها را شکسته و با 3 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید.
- آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.
مرحله سوم: آمادهسازی سیر و جعفری
- سیرها را پوست گرفته و رنده کنید.
- جعفری را شسته و خرد کنید.
مرحله چهارم: ترکیب مواد
- بادمجانها را از آب و نمک خارج کرده و خشک کنید.
- بادمجانها را درون خمیر تهیه شده بغلطانید تا کاملاً با خمیر پوشانده شوند.
مرحله پنجم: پختن بادمجانها
- یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن به آن اضافه کنید.
- بادمجانهای پوشیده شده با خمیر را در تابه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
- سیر رنده شده و جعفری خرد شده را به بادمجانهای سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر و جعفری در غذا پخش شود.
نتیجهگیری:
غذای خوشمزه ترکیهای با بادمجان آماده سرو است. این غذا با طعم منحصر به فرد و بافت ترد خود، میتواند یک انتخاب عالی برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی باشد. با استفاده از این دستورالعمل ساده، میتوانید یک غذای متفاوت و خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
در میان اخبار
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2aq9e3