ترفند تهیه آلبالو خشک خانگی | دیگه این خوراکی خوشمزه رو از بیرون نخر! +ویدئو
آلبالو خشک یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار است که می توان از آن در تهیه انواع دسر، مربا، شربت و نوشیدنی استفاده کرد. همچنین آلبالو خشک منبع خوبی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است و می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد
آلبالو خشک: طرز تهیه و نگهداری
آلبالو خشک یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار است که می توان از آن در تهیه انواع دسر، مربا، شربت و نوشیدنی استفاده کرد. همچنین آلبالو خشک منبع خوبی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است و می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
در این مقاله، طرز تهیه و نگهداری آلبالو خشک به روش سنتی را به شما آموزش می دهیم:
در میان اخبار
مواد لازم:
- آلبالو: به مقدار دلخواه
- سرکه: 1/4 پیمانه
- جوش شیرین: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
- آلبالوها را به دقت بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
- در یک قابلمه بزرگ، آب به اندازه ای بریزید که آلبالوها را به طور کامل بپوشاند.
- جوش شیرین و نمک را به آب اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
- مخلوط آب، جوش شیرین و نمک را به جوش برسانید.
- آلبالوها را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه بجوشانید.
- آلبالوها را از آب جوش خارج کرده و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند.
- آلبالوهای خنک شده را روی سینی یا پارچه ای تمیز پهن کنید و در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- می توانید آلبالوها را در فر نیز خشک کنید. برای این کار، فر را با دمای کم (حدود 100 درجه سانتیگراد) گرم کنید و آلبالوها را روی سینی فر بچینید. درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود. آلبالوها را به مدت 2 تا 3 ساعت در فر بپزید تا کاملا خشک شوند.
نکات:
- برای اینکه آلبالوها سریعتر خشک شوند، می توانید آنها را قبل از خشک شدن از وسط نصف کنید.
- برای اینکه آلبالوها طعم ترش تری داشته باشند، می توانید مقدار سرکه را در دستور پخت افزایش دهید.
- آلبالو خشک را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
منبع:
@tazin_sofre
امیدواریم از این دستور تهیه آلبالو خشک لذت ببرید و از طعم و خواص آن بهره مند شوید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2aqev3