خمیر همه‌کاره | خمیر همه‌کاره جادویی

ترفند درست کردن خمیر همه‌کاره جادویی | با یک مدل خمیر،کلی پیتزا و پیراشکی و نون بپز+ویدئو

این خمیر همه‌کاره برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی، پیده و فینگرفود مناسب است. در ادامه، طرز تهیه این خمیر را به صورت کامل و با جزئیات برای شما آورده‌ایم.
کد خبر: 12077
ترفند درست کردن خمیر همه‌کاره جادویی | با یک مدل خمیر،کلی پیتزا و پیراشکی و نون بپز+ویدئو

این خمیر همه‌کاره برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی، پیده و فینگرفود مناسب است. در ادامه، طرز تهیه این خمیر را به صورت کامل و با جزئیات برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم برای پولیش خمیر:

  • آرد سفید: ۱۲۵ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه: ۱۰ گرم
  • آب ولرم: ۱ پیمانه

مواد لازم برای خمیر اصلی:

  • آرد سفید قنادی: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه:

مرحله ۱: تهیه پولیش خمیر

  1. مخلوط کردن مواد پولیش:
    • در یک کاسه، ۱۲۵ گرم آرد سفید، ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۱۰ گرم خمیرمایه و ۱ پیمانه آب ولرم را با هم مخلوط کنید.
    • مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
  2. استراحت دادن پولیش:
    • کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا خمیرمایه فعال شود و حباب‌های ریزی روی سطح آن ایجاد شود.

مرحله ۲: تهیه خمیر اصلی

  1. اضافه کردن مواد به پولیش:
    • پس از گذشت ۱۰ دقیقه، ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید قنادی، ۱/۴ پیمانه روغن مایع و ۲ قاشق چای‌خوری نمک را به پولیش اضافه کنید.
    • مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  2. ورز دادن خمیر:
    • خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا ورز دادن باعث ایجاد بافت مناسب و انعطاف‌پذیری در خمیر می‌شود.
    • اگر خمیر چسبناک بود، می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید، اما مراقب باشید که آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر نشود.

مرحله ۳: استراحت دادن خمیر

  1. قرار دادن خمیر در ظرف:
    • یک ظرف بزرگ را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.
    • روی ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله ۴: آماده‌سازی خمیر برای پخت

  1. آماده‌سازی سطح کار:
    • سطح کار خود را با کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
  2. فرم دادن به خمیر:
    • خمیر را با کمک وردنه به شکل و اندازه دلخواه پهن کنید. اگر برای تهیه پیتزا استفاده می‌کنید، خمیر را به شکل دایره یا مستطیل پهن کنید.
    • اگر برای تهیه پیراشکی یا پیده استفاده می‌کنید، خمیر را به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و هر قطعه را به شکل دلخواه پهن کنید.

مرحله ۵: پخت خمیر

  1. پخت پیتزا:
    • خمیر پیتزا را در سینی فر قرار دهید و مواد دلخواه خود را روی آن بریزید.
    • فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (۴۲۸ درجه فارنهایت) گرم کنید و پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا خمیر طلایی و ترد شود.
  2. پخت پیراشکی و پیده:
    • خمیر پیراشکی یا پیده را با مواد دلخواه پر کنید و لبه‌های خمیر را ببندید.
    • پیراشکی‌ها و پیده‌ها را در سینی فر قرار دهید و با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی و پخته شوند.

نکات پایانی:

  • آب ولرم: دمای آب باید حدود ۳۷ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد باشد. آب داغ می‌تواند خمیرمایه را از بین ببرد و آب سرد نیز باعث کندی فعالیت خمیرمایه می‌شود.
  • ورز دادن: ورز دادن کافی خمیر باعث ایجاد گلوتن مناسب و افزایش انعطاف‌پذیری خمیر می‌شود.
  • استراحت دادن: استراحت کافی به خمیر اجازه می‌دهد تا حجیم و سبک شود.

این دستور تهیه خمیر همه‌کاره به شما امکان می‌دهد تا به راحتی پیتزا، پیراشکی و دیگر خوراکی‌های دلخواه خود را در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم این دستور برای شما مفید باشد و از پخت و پز لذت ببرید.

4oChatGPT can make




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2aqjv3

پربیننده ترین




اخبار داغ