ترفند درست کردن ترشی هویج | یکی از خوشمزهترین ترشیهایی که حیفه اگه امتحانش نکنی+ویدئو
ترشی هویج یکی از چاشنیهای محبوب ایرانی است که در کنار بسیاری از غذاها سرو میشود. این ترشی به دلیل داشتن هویج، سرکه و ادویهجات، طعمی ترش و شیرین دارد که آن را به یک چاشنی خوشمزه و مقوی تبدیل کرده است.
کد خبر: 3277
ترشی هویج یکی از چاشنیهای محبوب ایرانی است که در کنار بسیاری از غذاها سرو میشود. این ترشی به دلیل داشتن هویج، سرکه و ادویهجات، طعمی ترش و شیرین دارد که آن را به یک چاشنی خوشمزه و مقوی تبدیل کرده است.
مواد لازم برای تهیه ترشی هویج:
- ۲۵۰ گرم هویج رنده شده
- ۱.۵ پیمانه آب
- ۱.۵ پیمانه سرکه سیب
- ۱ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قاشق غذاخوری نمک
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- ستاره بادیان به مقدار لازم
- سیر
- زنجبیل
طرز تهیه ترشی هویج:
در میان اخبار
- هویج را به صورت نازک رنده کنید.
- آب، سرکه سیب، شکر، نمک، فلفل سیاه، ستاره بادیان و سیر و زنجبیل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
- پس از اینکه مواد جوشید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بجوشد.
- هویج رنده شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- میتوانید به جای سرکه سیب از سرکه سفید یا سرکه بالزامیک نیز استفاده کنید.
- میزان شیرینی ترشی را میتوانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- میتوانید از سایر ادویهجات نیز در تهیه ترشی هویج استفاده کنید، مانند آویشن، مرزه یا گلپر.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2av5g2