کیمچی | کیمچی کره‌ای

ترفند درست کردن کیمچی کره‌ای | کیمچی رو به روش کره‌ای‌های اصیل درست کن+ویدئو

کیمچی یکی از غذاهای سنتی کره است که از سبزیجات تخمیر شده تهیه می‌شود. این غذا، طعمی تند و شور دارد و به عنوان پیش‌غذا، غذای جانبی یا حتی غذای اصلی مصرف می‌شود.
کد خبر: 4305
ترفند درست کردن کیمچی کره‌ای | کیمچی رو به روش کره‌ای‌های اصیل درست کن+ویدئو

کیمچی یکی از غذاهای سنتی کره است که از سبزیجات تخمیر شده تهیه می‌شود. این غذا، طعمی تند و شور دارد و به عنوان پیش‌غذا، غذای جانبی یا حتی غذای اصلی مصرف می‌شود.

مواد لازم

  • کاهو چینی: ۱ کیلوگرم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیتر
  • فلفل قرمز تازه: ۱ عدد
  • سیر: ۶ حبه
  • پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیازچه: ۱ دسته
  • روغن زیتون داغ: ۱ قاشق غذاخوری
  • سویا سس: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس ماهی: ۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز: ۱ دسته

طرز تهیه

۱. کاهو چینی را به صورت نوارهایی با عرض ۲ سانتی‌متر برش دهید. ۲. کاهو را در یک کاسه بزرگ بریزید و نمک را به آن اضافه کنید. ۳. آب را به کاسه اضافه کنید و کاهو را خوب مخلوط کنید. ۴. کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاهو آب خود را پس دهد. ۵. بعد از ۱ ساعت، کاهو را از یخچال خارج کنید و با آب سرد آبکشی کنید تا نمک آن گرفته شود. ۶. فلفل قرمز، سیر، پاپریکا و پیازچه را ریز خرد کنید. ۷. روغن زیتون داغ را در یک تابه کوچک بریزید و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شود. ۸. فلفل قرمز، پاپریکا و پیازچه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. ۹. سویا سس و سس ماهی را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۱۰. کاهو را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به تمام قسمت‌های کاهو آغشته شوند. ۱۱. کیمچی را در یک ظرف دردار بریزید و در یخچال قرار دهید تا به مدت حداقل ۲ روز بماند و طعم‌ها به خورد هم بروند.

نکات

  • می‌توانید به کیمچی، سبزیجات دیگری مثل هویج، خیار، کرفس و غیره اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید کیمچی شما تندتر باشد، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.
  • کیمچی را می‌توانید به مدت چند ماه در یخچال نگهداری کنید.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2aw9l3

پربیننده ترین




اخبار داغ