ترفند درست کردن حبه سیب | از پاستیل هم خوشمزهتر و سالمتره+ویدئو
حبه سیب، یک میان وعده خوشمزه و سالم است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این حبه ها، بافتی نرم و لطیف دارند و طعمی شبیه به پاستیل دارند.
مواد لازم
- ۱ کیلو سیب
- ۱ لیوان آب
- ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده
- ۱/۲ قاشق چایخوری هل
- ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- ۱ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته
طرز تهیه
در میان اخبار
۱. سیب ها را پوست بگیرید و درشت خرد کنید. ۲. سیب ها را در یک قابلمه بریزید و آب، زعفران، هل، و دارچین را اضافه کنید. ۳. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب آن را ببندید. ۴. پس از ۵ تا ۶ دقیقه، سیب ها نرم می شوند. ۵. سیب ها را از قابلمه خارج کنید و آبکش کنید. ۶. سیب ها را روی یک سینی بریزید و یک قاشق از آب سیب را با عسل مخلوط کنید. ۷. مخلوط عسل و آب سیب را روی سیب ها بمالید. ۸. سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید و سیب ها را به مدت ۶ تا ۷ ساعت خشک کنید. ۹. پس از خشک شدن سیب ها، آنها را با یک قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته مخلوط کنید. ۱۰. حبه سیب ها را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات
- می توانید از هر نوع سیب که دوست دارید برای تهیه حبه سیب استفاده کنید.
- اگر از سیب های شیرین استفاده می کنید، می توانید مقدار عسل را کم کنید.
- برای خشک کردن حبه سیب ها در هوای آزاد، آنها را در یک روز آفتابی روی سینی قرار دهید و به مدت ۲ روز صبر کنید تا خشک شوند.