گیلدیک آشی | گیلدیک آشی یا آش گل نسترن

ترفند درست کردن گیلدیک آشی یا آش گل نسترن | این آش آذربایجانی رو اگر تا حالا نخوردی ضرر کردی+ویدئو

گیلدیک آشی، یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین آش‌های مناطق آذربایجان است. این آش، طعمی ترش و شیرین دارد و به دلیل وجود گل نسترن وحشی، خواص درمانی بسیاری نیز دارد.
کد خبر: 4329
ترفند درست کردن گیلدیک آشی یا آش گل نسترن | این آش آذربایجانی رو اگر تا حالا نخوردی ضرر کردی+ویدئو

گیلدیک آشی، یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین آش‌های مناطق آذربایجان است. این آش، طعمی ترش و شیرین دارد و به دلیل وجود گل نسترن وحشی، خواص درمانی بسیاری نیز دارد.

مواد لازم

  • گیلدیک: ۱ کیلوگرم
  • آب: به مقدار لازم (حدود ۵ لیتر)
  • برنج نیم دانه: ۱ و نیم پیمانه
  • نخود پخته: ۱ پیمانه
  • لبو: ۱ عدد
  • سبزی آش: ۱ پیمانه
  • گردو: نصف پیمانه
  • زردآلو: ۱ پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • پیاز: ۳ عدد
  • سیر: ۱ بوته
  • نعناع خشک: چند قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. گیلدیک‌ها را تمیز کنید و پرزهای آنها را بگیرید. ۲. گیلدیک‌ها را به همراه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ۳. بعد از اینکه گیلدیک‌ها پختند، آنها را از آب جدا کنید و آب آن را صاف کنید. ۴. برنج را در آب گیلدیک خیس کنید. ۵. نخود پخته، لبو، سبزی آش، گردو، زردآلو، نمک، پیاز و سیر را به آب گیلدیک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آش جا بیفتد. ۶. در صورت تمایل، می‌توانید در آخر پخت، کمی نعناع خشک به آش اضافه کنید.

نکات

  • برای تهیه این آش، می‌توانید از گیلدیک خشک نیز استفاده کنید. در این صورت، گیلدیک‌ها را از قبل خیس کنید و بعد از پخت، آنها را از آب جدا کنید.
  • می‌توانید مقدار گیلدیک را در این آش کم یا زیاد کنید.
  • اگر می‌خواهید آش شما ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار گیلدیک را بیشتر کنید.
  • می‌توانید از سبزی آش دیگری نیز در این آش استفاده کنید.

آش گیلدیک، غذای سنتی و خوشمزه‌ای است که می‌توانید در فصل بهار و تابستان آن را تهیه کنید. این آش، طعمی منحصر به فرد دارد و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای یک وعده غذایی مقوی و لذت‌بخش باشد.

تا حالا این آش رو خوردی؟

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2awrl3

پربیننده ترین




اخبار داغ