ترفند درست کردن رولت بادمجان سوخاری | طعم این غذای خوشمزه فراموشنشدنیه+ویدئو
رولت بادمجان سوخاری یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا از بادمجان،گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود.
کد خبر: 1477
رولت بادمجان سوخاری یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا از بادمجان،گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود.
مواد لازم:
- یک عدد بادمجان متوسط
- دویست گرم گوشت چرخ کرده
- دو قاشق غذاخوری فلفل دلمهای ساطوری شده
- یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
- یک عدد پیاز رنده شده کوچک
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای ارد سوخاری:
در میان اخبار
- یک کاپ آرد
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- یک قاشق چایخوری آویشن
- یک قاشق چایخوری پاپریکا
- نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل
طرز تهیه:
- بادمجان را پوست بگیرید و به صورت ورقههای نازک برش دهید.
- در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمهای، جعفری، پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- از مواد گوشتی به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و روی یک ورقه بادمجان قرار دهید.
- ورقه بادمجان را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید.
- در یک کاسه، آرد سوخاری را با ادویهها مخلوط کنید.
- رولتهای بادمجان را ابتدا در شیر و سپس در تخم مرغ بزنید.
- سپس رولتها را در ارد سوخاری بغلتانید.
- در یک تابه روغن داغ کنید و رولتها را در آن سرخ کنید.
- رولتها را پس از سرخ شدن روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- رولتهای بادمجان سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه رولتها هنگام سرخ شدن باز نشوند، میتوانید از خلال دندان یا نخ آشپزی برای فیکس کردن آنها استفاده کنید.
- میتوانید به مواد گوشتی رولت، سبزیجات دیگری مانند قارچ، هویج یا ذرت نیز اضافه کنید.
- برای طعمدارتر شدن رولتها، میتوانید از ادویههای دیگری نیز استفاده کنید.
- از بادمجانهای تازه و ترد استفاده کنید.
- گوشت چرخ کرده را به خوبی ورز دهید تا منسجم شود.
- به مواد گوشتی رولت، سبزیجات دیگری مانند قارچ، هویج یا ذرت نیز اضافه کنید تا طعم و مزه آن را بهتر کنید.
- برای طعمدارتر شدن رولتها، میتوانید از ادویههای دیگری مانند پودر کاری، پودر زیره یا پودر گشنیز نیز استفاده کنید.
- رولتهای بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
- رولتهای بادمجان را پس از سرخ شدن روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- رولتهای بادمجان سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.
منبع ویدئو: عماد اسدی
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2axgg4