ترفند تهیه تافی خانگی | فقط با سه قلم مواد این خوراکی نوستالژی رو درست کن! +ویدئو
تافی، یکی از شیرینیهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین سادگی در تهیه، در بین کودکان و بزرگسالان از جایگاه ویژهای برخوردار است
کد خبر: 9205
طرز تهیه تافی خانگی: شیرینی خوشمزه و خاطرهانگیز
تافی، یکی از شیرینیهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین سادگی در تهیه، در بین کودکان و بزرگسالان از جایگاه ویژهای برخوردار است.
تهیه تافی در خانه نه تنها به شما امکان میدهد تا از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید، بلکه تجربهای لذتبخش و خاطرهانگیز را برایتان رقم خواهد زد.
در این مقاله، دو روش متداول برای تهیه تافی خانگی به شما آموزش داده میشود:
روش اول: تهیه تافی با شکر
مواد لازم:
- شکر: 400 گرم
- کره: 225 گرم
- آب: 60 میلیلیتر
- شربت ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: ½ قاشق چایخوری
مراحل تهیه:
- شکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بدون هم زدن، صبر کنید تا شکر ذوب شده و به رنگ کاراملی درآید.
- کره را به شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
- آب، شربت ذرت، عصاره وانیل و نمک را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
- مخلوط را به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
- از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم: قالبگیری و برش
در میان اخبار
- یک ظرف پیرکس یا قالب سیلیکونی را با کره چرب کنید.
- مخلوط تافی را به آرامی داخل ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- تافی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال یا 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
- تافی را از قالب خارج کرده و با چاقوی چرب شده به قطعات دلخواه برش بزنید.
- تافیهای برشزده را در کاغذ روغنی قرار دهید تا به هم نچسبند.
نکات:
- برای تهیه تافی میتوانید از انواع مختلف شکر، مانند شکر قهوهای یا شکر نارگیل نیز استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید به تافی، طعمدهندههای مختلفی مانند پودر کاکائو، قهوه یا دارچین اضافه کنید.
- برای تزیین تافی میتوانید از خلال بادام، پسته یا میوههای خشک استفاده کنید.
- تافی خانگی را میتوانید در ظرف دربسته و در محیط خنک و خشک تا 2 هفته نگهداری کنید.
روش دوم: تهیه تافی با شیر عسلی
مواد لازم:
- شیر عسلی: 1 قوطی
- کره: 115 گرم
- پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: ¼ قاشق چایخوری
مراحل تهیه:
- شیر عسلی، کره، پودر کاکائو و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مخلوط را به آرامی هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند.
- مخلوط را به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
- از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم: قالبگیری و برش
- یک ظرف پیرکس یا قالب سیلیکونی را با کره چرب کنید.
- مخلوط تافی را به آرامی داخل ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- تافی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال یا 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
- تافی را از قالب خارج کرده و با چاقوی چرب شده به قطعات دلخواه برش بزنید.
- تافیهای برشزده را در کاغذ روغنی قرار دهید تا به هم نچسبند.
نکات:
- برای تهیه تافی با شیر عسلی میتوانید از انواع مختلف پودر کاکائو، مانند پودر کاکائوی تلخ یا شیرین استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید به تافی، طعمدهندههای مختلفی مانند عصاره وانیل، اسانس نعناع یا زنجبیل اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2azjg3