ترفند تهیه فلافل بازاری | بیا تا راز فلافل های بازاری رو بهت بگم!
فلافل، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانهای است که از نخود پخته شده، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه میشود. فلافل را میتوان به صورت ساندویچ، با نان و یا به عنوان پیشغذا سرو کرد.
کد خبر: 11184
طرز تهیه فلافل بازاری: رازهای یک فلافل خوشمزه و پفکی
فلافل، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانهای است که از نخود پخته شده، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه میشود. فلافل را میتوان به صورت ساندویچ، با نان و یا به عنوان پیشغذا سرو کرد.
تهیه فلافل بازاری که ترد، خوشمزه و پفکی باشد، فوت و فنهای خاص خود را دارد. در این مقاله، به شما طرز تهیه فلافل بازاری به روش اصیل و با تمام نکات لازم را آموزش میدهیم:
مواد لازم (برای 4 نفر):
در میان اخبار
- 500 گرم نخود
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
- 1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 پیمانه جعفری ساطوری (برای تزیین)
- نان لواش یا ساندویچی
- ترشی، سس و سبزیجات دلخواه (برای سرو)
مراحل تهیه:
- نخود را از شب قبل خیس کنید. برای خیس کردن نخود، ابتدا آن را به خوبی بشویید و سپس به مدت 12 تا 24 ساعت در آب خنک خیس کنید. میتوانید از آب ولرم برای خیس کردن نخود استفاده کنید تا سریعتر نرم شود.
- نخود را آبکش کنید و بپزید. بعد از گذشت زمان خیس کردن، نخود را آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید. به اندازهای آب به نخود اضافه کنید که روی آن حدود 5 سانتیمتر آب بپوشاند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید نخود به مدت 1 تا 2 ساعت پخته شود تا کاملاً نرم شود.
- پیاز و سیر را رنده کنید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز رنده کنید.
- نخود پخته شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، جعفری ساطوری، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- مخلوط فلافل را ورز دهید. مخلوط فلافل را به مدت 5 تا 10 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست و منسجم شود.
- از مخلوط فلافل، به اندازه یک گردو بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.
- یک قابلمه یا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به اندازه کافی روغن در آن بریزید.
- فلافلها را به مدت 3 تا 4 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
- فلافلهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- فلافل را به همراه نان، ترشی، سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه فلافل شما پفکیتر شود، میتوانید مقداری جوش شیرین (حدود 1/4 قاشق چایخوری) به مخلوط فلافل اضافه کنید.
- اگر میخواهید فلافل طعم تندتری داشته باشد، میتوانید مقدار پودر فلفل قرمز را افزایش دهید.
- میتوانید از سبزیجات معطر دیگری مانند نعناع یا شوید نیز در تهیه فلافل استفاده کنید.
- برای اینکه فلافل شما رنگ و طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از مقداری زعفران دم کرده به مخلوط فلافل اضافه کنید.
- فلافل را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
- فلافل را میتوانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lbp74