ترفند تهیه خاچاپوری | بیا یک غذای متفاوت و خوشمزه بهت یاد بدم! +ویدئو
خاچاپوری یکی از محبوبترین غذاهای گرجستانی است که با ترکیبی از خمیر نرم و پنیر آب شده تهیه میشود. این نان خوشمزه در انواع مختلفی پخته میشود و هر کدام طعم و بافت منحصر به فردی دارند. در این مقاله، طرز تهیه خاچاپوری با استفاده از مواد اولیهای که شما ارائه کردهاید را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 12936
خاچاپوری: نان پنیر خوشمزه گرجستانی
خاچاپوری یکی از محبوبترین غذاهای گرجستانی است که با ترکیبی از خمیر نرم و پنیر آب شده تهیه میشود. این نان خوشمزه در انواع مختلفی پخته میشود و هر کدام طعم و بافت منحصر به فردی دارند. در این مقاله، طرز تهیه خاچاپوری با استفاده از مواد اولیهای که شما ارائه کردهاید را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- آرد: 1 کیلوگرم
- خمیرمایه خشک: 10 گرم
- شکر: 5 گرم
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- آب ولرم: 500 میلیلیتر
- پنیر پیتزا: 500 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
طرز تهیه:
-
تهیه خمیر:
- در یک ظرف بزرگ، آب ولرم، شکر و خمیرمایه را مخلوط کنید و به مدت 5-10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیرمایه فعال شود.
- آرد، نمک و روغن را به مخلوط اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
- خمیر را در ظرفی روغنی قرار داده، روی آن را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
-
آمادهسازی مواد میانی:
در میان اخبار
- پنیر پیتزا را رنده کنید.
- تخممرغها را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.
-
فرم دادن خاچاپوری:
- خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.
- هر قسمت از خمیر را به شکل دایره یا بیضی باز کنید.
- روی هر لایه خمیر، مقداری از پنیر رنده شده بپاشید.
- لبههای خمیر را به سمت داخل تا بزنید تا بسته شود.
-
پخت خاچاپوری:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کرده و خاچاپوریها را روی آن بچینید.
- روی خاچاپوریها را با زرده تخممرغ رومال کنید.
- خاچاپوریها را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید.
نکات مهم:
- برای تهیه خمیر میتوانید از دستگاه خمیرساز نیز استفاده کنید.
- برای طعمدار کردن خاچاپوری میتوانید از انواع پنیرهای دیگر مانند پنیر گودا یا پنیر موزارلا نیز استفاده کنید.
- برای تهیه خاچاپوری به روش اجارولی، وسط خاچاپوری را خالی بگذارید و پس از پخت، یک عدد تخممرغ در آن بشکنید.
- خاچاپوری را میتوانید به همراه کره، عسل یا مربا سرو کنید.
خاچاپوری گرم و تازه بسیار خوشمزه است و برای صبحانه، میان وعده یا حتی بهعنوان یک غذای اصلی مناسب است.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lq974