باسلوق شب یلدا | درست کردن باسلوق شب یلدا
ترفند درست کردن باسلوق شب یلدا | شیرینی نوستالژی شب یلدا رو خودت به راحتی درست کن+ویدئو
باسلوق یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از نشاسته، شکر، ژله و آب تهیه میشود. این شیرینی به دلیل طعم و مزه خاص خود طرفداران زیادی دارد و معمولاً در مناسبتهای مختلف مانند عید نوروز و شب یلدا تهیه میشود.
کد خبر: 1360
باسلوق یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از نشاسته، شکر، ژله و آب تهیه میشود. این شیرینی به دلیل طعم و مزه خاص خود طرفداران زیادی دارد و معمولاً در مناسبتهای مختلف مانند عید نوروز و شب یلدا تهیه میشود.
مواد لازم
- 1/2 لیوان نشاسته
- 1/2 لیوان شکر
- 1 بسته ژله (با هر طعمی که دوست دارید)
- 1 و 1/2 لیوان آب
در میان اخبار
طرز تهیه
- نشاسته، شکر و ژله را در یک قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید.
- آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
- زمانی که مواد غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
- قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد باسلوق را داخل آن بریزید.
- قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا باسلوق کاملاً سفت شود.
- پس از اینکه باسلوق سفت شد، آن را از قالب خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید.
- باسلوق را میتوانید در پودر نارگیل، پودر پسته یا پودر گردو بغلتانید.
نکات
- برای اینکه باسلوق شما لطیفتر شود، میتوانید مقداری گلاب یا عرق هل به آن اضافه کنید.
- اگر میخواهید باسلوق شما رنگی شود، میتوانید از ژله با رنگ دلخواه استفاده کنید.
- میتوانید مقدار شکر را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
منبع: شیما فود
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lw8k4
دیدگاه ها
یک سال پیش
ماشالله به خواننده
پربیننده ترین
دیدگاه ها
یک سال پیش
ماشالله به خواننده