مربای هویج | مربای هویج غلیظ

ترفند درست کردن مربای هویج غلیظ و بازاری | فوت و فن پخت مربای خانگی حرفه‌ای+ویدئو

مربای هویج یکی از محبوب‌ترین مرباهای ایرانی است که به دلیل طعم شیرین و رنگ نارنجی روشن آن، طرفداران زیادی دارد. این مربا را می‌توان به عنوان یک میان وعده یا عصرانه خوشمزه سرو کرد و یا در تهیه شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده کرد.
کد خبر: 1412
ترفند درست کردن مربای هویج غلیظ و بازاری | فوت و فن پخت مربای خانگی حرفه‌ای+ویدئو

مربای هویج یکی از محبوب‌ترین مرباهای ایرانی است که به دلیل طعم شیرین و رنگ نارنجی روشن آن، طرفداران زیادی دارد. این مربا را می‌توان به عنوان یک میان وعده یا عصرانه خوشمزه سرو کرد و یا در تهیه شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده کرد.

مواد لازم

  • یک کیلو هویج
  • یک‌کیلو شکر
  • گلاب
  • زعفران
  • عرق هل
  • آب لیمو
  • یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

طرز تهیه

۱. هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. ۲. هویج‌ها را رنده کنید. ۳. شکر و هویج رنده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. ۴. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید جوش بیاید. ۵. پس از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. ۶. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت ۳ ساعت بجوشد. ۷. در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گلاب، زعفران، عرق هل و آب لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۸. یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و به مربا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۹. پس از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

نکات

  • هویج‌ها را باید با رنده درشت رنده کنید تا مربا به خوبی جا بیفتد.
  • شکر و هویج را باید در یک قابلمه بزرگ بریزید تا مربا به خوبی جا بیفتد.
  • کف روی مربا را باید مرتب بگیرید تا مربا کدر نشود.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lwpe4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


یک سال پیش

سلام عالی