الویه انار | درست کردن الویه انار

ترفند درست کردن الویه انار | برای شب یلدا حیفه که درستش نکنی+ویدئو

الویه یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. یکی از روش‌های خوشمزه و متفاوت تهیه الویه، اضافه کردن انار به آن است. انار به الویه عطر و طعم خاصی می‌دهد و آن را به یک غذای لذیذ و اشتهاآور تبدیل می‌کند.
کد خبر: 3087
ترفند درست کردن الویه انار | برای شب یلدا حیفه که درستش نکنی+ویدئو

الویه یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. یکی از روش‌های خوشمزه و متفاوت تهیه الویه، اضافه کردن انار به آن است. انار به الویه عطر و طعم خاصی می‌دهد و آن را به یک غذای لذیذ و اشتهاآور تبدیل می‌کند.

مواد لازم:

  • ۳۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۱۰۰ گرم گردو
  • ۲ عدد انار
  • ۱/۲ پیمانه سس مایونز (۲ قاشق غذاخوری سرپر)
  • ۳ حبه سیر
  • ۲ عدد چغندر (لبو پخته شده)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.
  2. گردو را خرد کنید.
  3. دانه‌های انار را از دانه جدا کنید.
  4. سیر را ریز خرد کنید.
  5. چغندر پخته شده را رنده کنید.
  6. همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
  7. الویه را به شکل یک گلوله گرد درآورید.
  8. روی الویه را با لبوی رنده شده و کلاهک انار تزیین کنید.

نکات:

  • می‌توانید از هر نوع مرغی که دوست دارید استفاده کنید.
  • اگر دوست ندارید گردو داشته باشد، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • مقدار دانه‌های انار را می‌توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • اگر دوست دارید الویه شما تندتر باشد، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2o7bv3

پربیننده ترین




اخبار داغ