ترفند درست کردن الویه انار | برای شب یلدا حیفه که درستش نکنی+ویدئو
الویه یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. یکی از روشهای خوشمزه و متفاوت تهیه الویه، اضافه کردن انار به آن است. انار به الویه عطر و طعم خاصی میدهد و آن را به یک غذای لذیذ و اشتهاآور تبدیل میکند.
کد خبر: 3087
الویه یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. یکی از روشهای خوشمزه و متفاوت تهیه الویه، اضافه کردن انار به آن است. انار به الویه عطر و طعم خاصی میدهد و آن را به یک غذای لذیذ و اشتهاآور تبدیل میکند.
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم سینه مرغ
- ۱۰۰ گرم گردو
- ۲ عدد انار
- ۱/۲ پیمانه سس مایونز (۲ قاشق غذاخوری سرپر)
- ۳ حبه سیر
- ۲ عدد چغندر (لبو پخته شده)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.
- گردو را خرد کنید.
- دانههای انار را از دانه جدا کنید.
- سیر را ریز خرد کنید.
- چغندر پخته شده را رنده کنید.
- همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- الویه را به شکل یک گلوله گرد درآورید.
- روی الویه را با لبوی رنده شده و کلاهک انار تزیین کنید.
نکات:
- میتوانید از هر نوع مرغی که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر دوست ندارید گردو داشته باشد، میتوانید آن را حذف کنید.
- مقدار دانههای انار را میتوانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
- اگر دوست دارید الویه شما تندتر باشد، میتوانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2o7bv3