کباب لقمه | کباب لقمه خانگی

ترفند تهیه کباب لقمه خانگی | دیگه کباب لقمه بازاری نخر به همین راحتی تو خونه درست کن! +ویدئو

کباب لقمه، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که به دلیل طعم و مزه بی‌نظیر و سادگی در تهیه، در بسیاری از سفره‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود.
کد خبر: 11263
ترفند تهیه کباب لقمه خانگی | دیگه کباب لقمه بازاری نخر به همین راحتی تو خونه درست کن! +ویدئو

کباب لقمه خانگی: سالم، خوشمزه و اقتصادی

کباب لقمه، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که به دلیل طعم و مزه بی‌نظیر و سادگی در تهیه، در بسیاری از سفره‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود.

متأسفانه، کباب لقمه‌های بازاری به دلیل استفاده از مواد نامرغوب و عدم رعایت بهداشت، می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. به همین دلیل، تهیه کباب لقمه در منزل به روشی سالم و بهداشتی، می‌تواند یک گزینه عالی برای جایگزینی کباب لقمه‌های بازاری باشد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه کباب لقمه خانگی با استفاده از مواد اولیه تازه و مرغوب را آموزش می‌دهیم که به راحتی و در کمترین زمان می‌توانید آن را تهیه کنید.

در میان اخبار

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • سویا: ۱۵۰ گرم
  • جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ها (شامل):
    • نمک: ½ قاشق چای‌خوری
    • فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری
    • زردچوبه: ½ قاشق چای‌خوری
    • پاپریکا: ½ قاشق چای‌خوری
    • تخم گشنیز: ½ قاشق چای‌خوری
    • پودر سیر: ½ قاشق چای‌خوری
    • پودر پیاز: ½ قاشق چای‌خوری
  • پودر سوخاری: ½ پیمانه

طرز تهیه:

  1. سویا را خیس کنید: سویا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شود.
  2. سویا را آبکش کنید: پس از خیس شدن، سویا را آبکش کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
  3. سویا را رنده کنید: سویا را با رنده یا چرخ‌گوشت رنده کنید تا به صورت پوره درآید.
  4. گوشت چرخ‌کرده و سویا را مخلوط کنید: گوشت چرخ‌کرده، سویا، جعفری خشک، روغن و ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، تخم گشنیز، پودر سیر و پودر پیاز) را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط را ورز دهید: مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند و به چسبندگی مطلوبی برسند.
  6. مخلوط را به صورت گلوله درآورید: از مخلوط کباب لقمه به اندازه یک گردو بردارید و به صورت گلوله‌های کوچک درآورید.
  7. کباب لقمه‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید: کباب لقمه‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید تا به طور کامل به پودر سوخاری آغشته شوند.
  8. کباب لقمه‌ها را بپزید: کباب لقمه‌ها را می‌توانید به صورت سرخ شده یا کبابی در تابه یا فر بپزید.
    • برای سرخ کردن: در یک تابه روغن داغ کنید و کباب لقمه‌ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
    • برای کباب کردن: کباب لقمه‌ها را روی سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پخته شوند.

نکات:

  • می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند پیاز و فلفل دلمه‌ای در تهیه کباب لقمه خانگی استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن بیشتر کباب لقمه، می‌توانید از 1 قاشق غذاخوری سس گوجه یا رب گوجه فرنگی نیز در مخلوط استفاده کنید.
  • کباب لقمه خانگی را می‌توانید به صورت تازه مصرف کنید یا به صورت نیمه‌آماده در فریزر تا سه ماه نگهداری کنید و در مواقع نیاز از آن استفاده کنید. برای این کار، کباب لقمه‌های پخته شده را در یک ظرف دربسته در فریزر قرار دهید. فقط کافی است 30 دقیقه قبل از پخت از فریزر خارج کنید.
  • کباب لقمه خانگی یک گزینه عالی برای لقمه‌های مدرسه بچه‌ها است. با این روش می‌توانید از کیفیت و بهداشت غذای فرزندتان اطمینان حاصل کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ogrl3

پربیننده ترین




اخبار داغ