باسلوق خانگی | تهیه باسلوق خانگی

ترفند تهیه باسلوق خانگی | سه سوته می‌تونی تو خونه درستش کنی! +ویدئو

باسلق، که به عنوان "پشمک شیرینی" نیز شناخته می‌شود، یک شیرینی سنتی ایرانی است که بافتی نرم و پفکی و طعمی شیرین و دلچسب دارد. این شیرینی در رنگ‌های مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو شود
کد خبر: 8263
ترفند تهیه باسلوق خانگی | سه سوته می‌تونی تو خونه درستش کنی! +ویدئو

باسلوق خانگی: شیرینی سنتی و خوشمزه

باسلق، که به عنوان "پشمک شیرینی" نیز شناخته می‌شود، یک شیرینی سنتی ایرانی است که بافتی نرم و پفکی و طعمی شیرین و دلچسب دارد. این شیرینی در رنگ‌های مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو شود.

تاریخچه باسلوق:

تاریخچه دقیق باسلوق مشخص نیست، اما برخی معتقدند که ریشه آن به دوران قاجار برمی‌گردد. در آن زمان، باسلوق به عنوان یک شیرینی لوکس در دربار و بین ثروتمندان سرو می‌شد.

امروزه، باسلوق در سراسر ایران به عنوان یک شیرینی محبوب و مقرون به صرفه شناخته می‌شود. این شیرینی را می‌توان در اکثر قنادی‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا کرد و به راحتی می‌توان آن را در خانه نیز تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه باسلوق خانگی:

  • 100 گرم نشاسته گل
  • 200 گرم شکر
  • 2 لیوان آب سرد
  • 1/2 لیوان گلاب
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • پودر نارگیل برای تزیین (اختیاری)

مراحل پخت باسلوق خانگی:

  1. نشاسته را در آب سرد حل کنید تا به طور کامل مخلوط شود.
  2. شکر را در یک قابلمه بریزید و به اندازه 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر ذوب شود و شربت غلیظی به دست آید.
  3. مخلوط نشاسته را به آرامی به شربت شکر اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
  4. گلاب، کره و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند.
  5. حرارت را کمی زیاد کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایه باسلوق غلیظ و سفت شود.
  6. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مایه باسلوق کمی خنک شود.
  7. مایه باسلوق را در سینی یا ظرف مورد نظر بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خنک و سفت شود.
  8. باسلوق را با چاقوی تیز به قطعات دلخواه برش بزنید و در پودر نارگیل بغلطانید (اختیاری).
  9. باسلوق را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید و تا 2 هفته می‌توانید از آن استفاده کنید.

نکات:

  • برای تهیه باسلوق با طعم‌های مختلف، می‌توانید از پودر کاکائو، زعفران یا پسته استفاده کنید.
  • برای اینکه باسلوق شما زیباتر به نظر برسد، می‌توانید از خلال بادام، پسته یا رشته فرنگی برای تزیین آن استفاده کنید.
  • اگر باسلوق شما سفت شد، می‌توانید آن را به مدت چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا نرم شود



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ojbl3

پربیننده ترین




اخبار داغ