ترفند درست کردن کشک سیب کرمانی | از این غذای ساده و مقوی غافل نشو+ویدئو
کشک سیب کرمانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر کرمان است که از ترکیب سیب زمینی، کشک، پیاز، سیر، گردو و نعناع داغ تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و بافت لذیذش، در سراسر ایران شناخته شده است.
کد خبر: 2342
کشک سیب کرمانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر کرمان است که از ترکیب سیب زمینی، کشک، پیاز، سیر، گردو و نعناع داغ تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و بافت لذیذش، در سراسر ایران شناخته شده است.
مواد لازم
- سیب زمینی درشت 2 عدد
- کشک 150 گرم
- آب 100 میلی لیتر
- پیاز بزرگ خلالی شده 1 عدد
- سیر رنده شده 5 حبه
- گردوی خرد شده 50 گرم
- نعناع داغ 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع یا کره 1 قاشق غذاخوری
- نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه
- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات مکعبی خرد کنید. سپس در قابلمه ای با آب و مقداری نمک بپزید تا نرم شوند.
- در این فاصله، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن یا کره تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- کشک را با آب رقیق کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
- سیب زمینی های پخته را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
- گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
- نعناع داغ را اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید کشک سیب به مدت 15 دقیقه جا بیفتد.
در میان اخبار
نکات
- برای اینکه کشک سیب خوشمزه تر شود، می توانید از کشک محلی استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کشک سیب غلیظ تر شود، می توانید مقدار کشک را بیشتر کنید.
- می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ترخون، مرزه و ریحان نیز در این غذا استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2r8am4