کشک سیب | کشک سیب کرمانی

ترفند درست کردن کشک سیب کرمانی | از این غذای ساده و مقوی غافل نشو+ویدئو

کشک سیب کرمانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر کرمان است که از ترکیب سیب زمینی، کشک، پیاز، سیر، گردو و نعناع داغ تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و بافت لذیذش، در سراسر ایران شناخته شده است.
کد خبر: 2342
ترفند درست کردن کشک سیب کرمانی | از این غذای ساده و مقوی غافل نشو+ویدئو

کشک سیب کرمانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر کرمان است که از ترکیب سیب زمینی، کشک، پیاز، سیر، گردو و نعناع داغ تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و بافت لذیذش، در سراسر ایران شناخته شده است.

مواد لازم

  • سیب زمینی درشت 2 عدد
  • کشک 150 گرم
  • آب 100 میلی لیتر
  • پیاز بزرگ خلالی شده 1 عدد
  • سیر رنده شده 5 حبه
  • گردوی خرد شده 50 گرم
  • نعناع داغ 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یا کره 1 قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه

  1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات مکعبی خرد کنید. سپس در قابلمه ای با آب و مقداری نمک بپزید تا نرم شوند.
  2. در این فاصله، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن یا کره تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. کشک را با آب رقیق کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
  4. سیب زمینی های پخته را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  5. گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. نعناع داغ را اضافه کنید و هم بزنید.
  7. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کشک سیب به مدت 15 دقیقه جا بیفتد.

نکات

  • برای اینکه کشک سیب خوشمزه تر شود، می توانید از کشک محلی استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید کشک سیب غلیظ تر شود، می توانید مقدار کشک را بیشتر کنید.
  • می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ترخون، مرزه و ریحان نیز در این غذا استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2r8am4

پربیننده ترین




اخبار داغ