ترفند درست کردن لاهماجون ترکیهای | به سبک سرآشپزهای ترکیهای غذا بپز+ویدئو
لاهماجون یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکیه است که به دلیل طعم و مزه خوشمزه و ظاهر جذابش، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این غذا شباهت زیادی به پیتزا دارد، با این تفاوت که در آن از پنیر استفاده نمی شود.
کد خبر: 2666
لاهماجون یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکیه است که به دلیل طعم و مزه خوشمزه و ظاهر جذابش، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این غذا شباهت زیادی به پیتزا دارد، با این تفاوت که در آن از پنیر استفاده نمی شود.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- پیاز: 2 عدد کوچک
- گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد کوچک یا فلفل سبز تند
- سیر: 3 حبه
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: نصف استکان
- جعفری: 10 شاخه
- نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به مقدار لازم
در میان اخبار
طرز تهیه:
- ابتدا تمام سبزیجات را به همراه رب گوجه فرنگی و روغن زیتون داخل غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم.
- مواد به دست آمده را با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا مخلوط می کنیم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
- در اصل این غذا باید روی خمیر نان لواش یا پیتزا درست شود، اما ما از نان ترتیلا استفاده می کنیم که هم طعم و مزه خوبی دارد و هم سریعتر آماده می شود.
- نان ترتیلا را داخل سینی فر قرار می دهیم و از مایه گوشت و سبزیجات روی آن می ریزیم و پخش می کنیم. طوری که یک لایه نازک از مایه روی تمام سطح نان باشد.
- لاهماجون را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد می پزیم. (المنت بالا و پایین همزمان روشن باشد.)
- برای سرو روی هر لاهماجون مقداری جعفری تازه و پیاز خلالی می ریزیم و کمی آبلیمو می زنیم. می توانید گوجه فرنگی و کاهو هم اضافه کنید.
نکات:
- می توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند قارچ، فلفل دلمه ای سبز، هویج و زیتون هم در تهیه لاهماجون استفاده کنید.
- اگر مایه لاهماجون خیلی خشک بود، می توانید کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.
- زمان پخت لاهماجون به ضخامت نان و مقدار مایه روی آن بستگی دارد.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2r8vb4