پیاز داغ | پیاز داغ تُرد و کریسپی

ترفند درست کردن پیاز داغ تُرد و کریسپی | دیگه پیاز داغ نرم و وارفته درست نکن+ویدئو

پیاز داغ یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاهای ایرانی است. پیاز داغ خوشمزه و کریسپی، طعم و عطر غذا را دوچندان می‌کند. اما درست کردن پیاز داغ کریسپی کار چندان آسانی نیست. در این مطلب، یک روش ساده و موثر برای درست کردن پیاز داغ کریسپی با آب جوش را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 1066
ترفند درست کردن پیاز داغ تُرد و کریسپی | دیگه پیاز داغ نرم و وارفته درست نکن+ویدئو

پیاز داغ یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاهای ایرانی است. پیاز داغ خوشمزه و کریسپی، طعم و عطر غذا را دوچندان می‌کند. اما درست کردن پیاز داغ کریسپی کار چندان آسانی نیست. در این مطلب، یک روش ساده و موثر برای درست کردن پیاز داغ کریسپی با آب جوش را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید.
  2. پیاز خرد شده را در یک کاسه بزرگ با مقداری نمک مخلوط کنید.
  3. پیاز را به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید.
  4. پیاز را با آب سرد آبکش کنید.
  5. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
  6. پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و کریسپی شود.
  7. پیاز داغ را از روی حرارت بردارید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکات:

  • زمان قرار دادن پیاز در آب جوش نباید زیاد باشد، در غیر این صورت، پیازها نرم می‌شوند.
  • پیاز را باید بلافاصله بعد از آبکش کردن و خشک کردن در روغن داغ تفت دهید تا ترد شود.

دلایل استفاده از آب جوش برای تهیه پیاز داغ کریسپی:

  • قرار دادن پیاز در آب جوش باعث می‌شود که پیازها آب اضافی خود را از دست بدهند و در نتیجه، تردتر شوند.
  • آب جوش، باعث می‌شود که پیازها به سرعت بپزند و رنگ آنها تیره نشود.

منبع ویدئو: پلاس مگ 
 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ranw3

پربیننده ترین




اخبار داغ