ترفند درست کردن پیاز داغ تُرد و کریسپی | دیگه پیاز داغ نرم و وارفته درست نکن+ویدئو
پیاز داغ یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاهای ایرانی است. پیاز داغ خوشمزه و کریسپی، طعم و عطر غذا را دوچندان میکند. اما درست کردن پیاز داغ کریسپی کار چندان آسانی نیست. در این مطلب، یک روش ساده و موثر برای درست کردن پیاز داغ کریسپی با آب جوش را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 1066
پیاز داغ یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاهای ایرانی است. پیاز داغ خوشمزه و کریسپی، طعم و عطر غذا را دوچندان میکند. اما درست کردن پیاز داغ کریسپی کار چندان آسانی نیست. در این مطلب، یک روش ساده و موثر برای درست کردن پیاز داغ کریسپی با آب جوش را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید.
- پیاز خرد شده را در یک کاسه بزرگ با مقداری نمک مخلوط کنید.
- پیاز را به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید.
- پیاز را با آب سرد آبکش کنید.
- روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و کریسپی شود.
- پیاز داغ را از روی حرارت بردارید و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکات:
در میان اخبار
- زمان قرار دادن پیاز در آب جوش نباید زیاد باشد، در غیر این صورت، پیازها نرم میشوند.
- پیاز را باید بلافاصله بعد از آبکش کردن و خشک کردن در روغن داغ تفت دهید تا ترد شود.
دلایل استفاده از آب جوش برای تهیه پیاز داغ کریسپی:
- قرار دادن پیاز در آب جوش باعث میشود که پیازها آب اضافی خود را از دست بدهند و در نتیجه، تردتر شوند.
- آب جوش، باعث میشود که پیازها به سرعت بپزند و رنگ آنها تیره نشود.
منبع ویدئو: پلاس مگ
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ranw3