ترفند درست کردن نان خشک سوپی در خانه | اینقدر درست کردنش راحت و سریعه که دیگه از بیرون نمیخرید+ویدئو
نان خشک سوپی یکی از انواع نانهای خشک است که بهویژه برای همراهی با سوپ و سالاد بسیار مناسب است. این نان با دستور پخت ساده و مواد اولیهی در دسترس، بهراحتی در منزل تهیه میشود.
کد خبر: 4142
نان خشک سوپی یکی از انواع نانهای خشک است که بهویژه برای همراهی با سوپ و سالاد بسیار مناسب است. این نان با دستور پخت ساده و مواد اولیهی در دسترس، بهراحتی در منزل تهیه میشود.
مواد لازم
- آرد فانتزی: 200 گرم
- بهبوددهنده 05 سحری یا اس 500: 2 گرم
- نمک: 4 گرم
- شکر: 4 گرم
- مخمر فوری: 3 گرم
- آب: 100-120 گرم
- انواع دانه (به جز سیاهدانه و چیا)
طرز تهیه
در میان اخبار
- ابتدا آب ولرم را با شکر و مخمر فوری مخلوط کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.
- آرد، بهبوددهنده، نمک و خمیر مایه عمل آمده را در کاسهای بزرگ بریزید و با قاشق هم بزنید.
- سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملاً نرم و لطیف شود.
- خمیر را در کاسهای که چرب کردهاید قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
- خمیر را در جای گرمی به مدت 20-25 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
- پس از استراحت، خمیر را به چونههای کوچکی به اندازه یک نارنگی تقسیم کنید.
- هر چونه را به شکل بیضی فرم دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
- پس از 10 دقیقه استراحت، هر چونه را به شکل نوار باریک درآورید.
- ابتدا نوار خمیر را در آب بزنید و سپس در انواع دانهها بغلتانید.
- نانهای آماده شده را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بچینید.
- سینی فر را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید.
- نانها را به مدت 6 دقیقه با بخار و سپس به مدت 10 دقیقه بدون بخار بپزید.
- پس از پخت، نانها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
- نانهای خشک سوپی شما آماده هستند.
نکات
- برای اینکه نانها خشکتر شوند، میتوانید پس از پخت، آنها را در دمای محیط به مدت یک روز قرار دهید.
- اگر نانها را به صورت رولهای حلقهای درآورید، ظاهر زیباتری خواهند داشت.
- میتوانید به جای انواع دانه، از کنجد یا سیاهدانه نیز استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2rq8m4