ترفند تهیه شیرینی کشمشی بدون فر | تو تابه بدون کره و همزن شیرینی درست کن! +ویدئو
شیرینی کشمشی بدون فر: یه عصرونه خوشمزه و فوری!
شیرینی کشمشی یکی از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانیه که به خاطر طعم و مزه بینظیرش بین همه سنین طرفدار داره. خبر خوب اینکه میتونید بدون نیاز به فر هم این شیرینی خوشمزه رو درست کنید و ازش لذت ببرید.
در اینجا دو روش رایج برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر به شما آموزش داده میشه:
روش اول: با استفاده از تابه
مواد لازم:
آرد سفید: 2 پیمانه
پودر قند: 1 پیمانه
کره یا روغن جامد: 125 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
کشمش: 100 گرم (دلخواه)
مراحل پخت:
کره یا روغن جامد و پودر قند رو با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا صاف و کرمی بشه.
زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خمیر لطیف و منسجمی حاصل بشه.
کشمشها رو به خمیر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
کف تابه رو با کره یا روغن چرب کنید.
از خمیر به اندازه گردو برداشته و کف تابه بچینید.
روی شیرینیها با چنگال طرح دلخواه بزنید.
تابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا شیرینیها طلایی رنگ شوند.
شیرینیها رو از تابه خارج کرده و بذارید خنک شوند.
نکات:
برای اینکه شیرینیها پوکتر شوند، میتونید از پودر قند الک شده استفاده کنید.
همچنین میتونید به جای کشمش از خرما، گردو یا پسته picangi هم استفاده کنید.
اگر خمیر خیلی سفت بود، یه قاشق غذاخوری شیر یا آب بهش اضافه کنید.
حرارت زیر تابه نباید خیلی زیاد باشه، وگرنه شیرینیها میسوزند.
روش دوم: با استفاده از فر برقی
مواد لازم:
در میان اخبار
آرد سفید: 3 پیمانه
پودر قند: 1.5 پیمانه
کره یا روغن جامد: 250 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق سوپخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
کشمش: 150 گرم (دلخواه)
مراحل پخت:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره یا روغن جامد و پودر قند رو با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا صاف و کرمی بشه.
زرده تخم مرغ، وانیل و زعفران دم کرده (در صورت استفاده) رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خمیر لطیف و منسجمی حاصل بشه.
کشمشها رو به خمیر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه گردو برداشته و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
روی شیرینیها با چنگال طرح دلخواه بزنید.
سینی فر رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار بدید تا شیرینیها طلایی رنگ شوند.
شیرینیها رو از فر خارج کرده و بذارید خنک شوند.
نکات:
برای اینکه شیرینیها پوکتر شوند، میتونید از پودر قند الک شده استفاده کنید.
همچنین میتونید به جای کشمش از خرما، گردو یا پسته picangi هم استفاده کنید.
اگر خمیر خیلی سفت بود، یه قاشق غذاخوری شیر یا آب بهش اضافه کنید.
مراقب باشید شیرینیها نسوزند.
نوش جان!