ترفند تهیه نودل سبزیجات | اگه از طعم نودل خسته شدی این نودل سبزیجاتو درست کن +ویدئو
طرز تهیه نودل سبزیجات
نودل سبزیجات یکی از غذاهای ساده و سریع است که به دلیل ترکیب سبزیجات تازه و ادویههای معطر، هم خوشمزه و هم مغذی است. این غذای آسان و سریع میتواند در عرض چند دقیقه آماده شود و به عنوان یک وعده سبک یا حتی ناهار و شام سالم سرو گردد. در ادامه طرز تهیه نودل سبزیجات با استفاده از مواد اولیه ساده را توضیح میدهیم.
مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز (خرد شده)
- ۲ حبه سیر (ریز شده)
- ۱ عدد هویج (خرد شده)
- ۱ عدد فلفل دلمهای (خرد شده)
- ۵ عدد قارچ (ورقهای خرد شده)
- آویشن (به مقدار دلخواه)
- فلفل پاپریکا (به مقدار دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجهفرنگی
- نودل (یک بسته یا به میزان لازم)
- روغن (برای سرخ کردن)
- نمک و فلفل سیاه (به میزان دلخواه)
طرز تهیه:
-
آمادهسازی سبزیجات: ابتدا پیاز، سیر، هویج، فلفل دلمهای و قارچ را به صورت دلخواه خرد کنید. پیاز و سیر را ریز خرد کرده و هویج را به صورت نوارهای نازک یا حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای و قارچ نیز به صورت ورقهای بریده شوند تا همزمان با نودل به خوبی پخته شوند.
-
سرخ کردن پیاز و سیر: در یک تابه بزرگ، کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. سپس سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
-
اضافه کردن هویج و فلفل دلمهای: هویج و فلفل دلمهای را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. سبزیجات را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کمی نرم شوند. برای حفظ رنگ و طعم هویج و فلفل دلمهای، دقت کنید که آنها بیش از حد پخته و نرم نشوند.
-
اضافه کردن قارچ: قارچهای ورقهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و با سایر سبزیجات تفت دهید. قارچها باید آب خود را رها کنند و سپس تفت بخورند تا طعم خوشمزهای پیدا کنند.
-
افزودن ادویهها و رب: حالا نوبت اضافه کردن ادویههاست. آویشن، فلفل پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. سپس یک قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا رنگ و طعم خوبی به غذا بدهد.
در میان اخبار
-
پخت نودل: نودل را طبق دستور روی بسته آن بپزید. معمولاً نودلها را در آب جوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه میجوشانند. بعد از پخت، نودلها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
-
ترکیب نودل با سبزیجات: نودلهای پخته شده را به تابه حاوی سبزیجات اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک چنگال یا کفگیر، نودلها را به همراه سبزیجات و ادویهها هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند.
-
اضافه کردن آبلیمو: در آخر، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به نودل و سبزیجات اضافه کنید. آبلیمو به غذا تازگی و طعم مطبوعی میدهد و ترکیب ادویهها را کامل میکند.
-
سرو نودل سبزیجات: نودل سبزیجات آماده است! این غذا را میتوانید در ظرف دلخواه سرو کرده و برای تزئین از کمی جعفری یا کنجد استفاده کنید.
نکات مهم:
- تنوع سبزیجات: میتوانید سبزیجات دیگری مثل کدو سبز، بروکلی یا ذرت را به نودل اضافه کنید تا تنوع بیشتری به غذا داده شود.
- استفاده از پروتئین: برای افزایش میزان پروتئین، میتوانید تکههای مرغ پخته، میگو یا توفو را به نودل اضافه کنید.
- طعمدهی بیشتر: اگر طعمی تندتر میپسندید، میتوانید کمی فلفل قرمز خشک یا سس سویا به نودل اضافه کنید تا طعم آن جذابتر شود.
نتیجهگیری:
نودل سبزیجات یک غذای سالم، سریع و خوشمزه است که به راحتی با مواد اولیه ساده تهیه میشود. این غذا به دلیل داشتن سبزیجات متنوع، هم از نظر طعم و هم از نظر ارزش غذایی غنی است و میتواند به عنوان یک وعده سبک، مغذی و خوشمزه برای افراد با سبک زندگی پرمشغله انتخاب شود.