ترفند درست کردن چيزكیک انار | سادهترین روش برای درست کردن دسر یلدایی+ویدئو
چيزكيك انار یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم ترش و شیرین انار، طرفداران زیادی دارد. این دسر را میتوان به عنوان یک دسر مجلسی یا عصرانه برای پذیرایی از مهمانان تهیه کرد.
کد خبر: 3466
چيزكيك انار یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم ترش و شیرین انار، طرفداران زیادی دارد. این دسر را میتوان به عنوان یک دسر مجلسی یا عصرانه برای پذیرایی از مهمانان تهیه کرد.
مواد لازم
- پتي بور: نصف بسته
- کره: 30 گرم
- خامه: 100 گرم
- ماسكارپونه: 100 گرم
- ژلاتين: 1 قاشق غذاخوری
- آب سرد: نصف فنجان
- ژله انار: یک بسته
- آب جوش: سه چهارم لیوان
- آب سرد: سه چهارم لیوان
- انار: مقدار لازم
- خلال پسته: مقدار لازم
طرز تهیه
در میان اخبار
- پتي بور را پودر کنید و با کره آب شده مخلوط کنید. کف قالب مافین کاغذ بگذارید و مخلوط پتي بور و کره را در قالب بریزید و خوب فشار دهید تا فشرده شود.
- خامه و پنير ماسكارپونه و ژلاتين حل شده در آب سرد را با هم مخلوط کنید. سپس، این مخلوط را روی لايه پتي بور بريزيد و بگذاريد در يخچال ببندد.
- پودر ژله انار را ابتدا با آب جوش مخلوط کنید و سپس، با آب سرد مخلوط کنید تا کاملاً حل شود. وقتی ژله از داغی افتاد، آن را روی لايه قبلی بريزيد. اگر دوست داشتيد، ميتوانيد انار و خلال پسته هم روی ژله بپاشيد.
نکات
- برای تهیه ژلاتین، میتوانید از ژلاتین ورقهای یا پودر ژلاتین استفاده کنید. اگر از ژلاتین ورقهای استفاده میکنید، باید آن را به مدت 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید و سپس، آن را آبکش کنید و با آب جوش مخلوط کنید.
- برای اینکه ژله انار کاملاً شفاف شود، بهتر است از آب انار استفاده کنید.
- اگر قالب مافین ندارید، میتوانید از قالبهای کوچک کیک یا تارت استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2rz7w4